Що таке «Я»?

05 липня 2011, 15:29
Власник сторінки
Сантехник и основатель гражданских объединений
0
1268

Кожен із нас може сказати «Я – людина». Людина с погляду природничих наук або психології – це біологічний вид, що має певну кількість якостей, властивих усьому виду, без урахування індивідуальних розбіжностей.

 Але всі люди різні, тому існує більш тонке поняття - індивідуальність. Індивідуальність розуміють як поєднання генетично закладених і набутих якостей: фізіологічних, психологічних, соціальних тощо. Біологічні та деякі психологічні особливості закладено в нас від природи, а те, що ми виховуємо в собі самі або під впливом оточуючих, називається особистістю. Особистість характеризується стійкими рисами, що мають значення для самої людини та для тих, хто її оточує; саме ці риси визначають поведінку та спосіб мислення.
(С) "Світ людини" Ю. Школьник

Это чудное издание я выбрал в подарок особи мужского пола 20ти лет. На обложке написано «детям от 14 лет». Парень не знает ничего, что изложено в книге, хотя школу вроде закончил. Конечно он ее читать не будет, но хоть картинки посмотрит, дарить то надо что-то. Я ее потом пару дней почитал и вот пофотал. 

1. Издания такие существуют. А сайты? 

2. Почти все молодые люди не знают школьной программы, по крайней мере ту ее часть, от которой зависит здоровье и выживание. Это по вине какого-то министерства? :)

Короче, приятно что есть такие книжки. Рылся вот в старых фотографиях, прикольнуло...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: образование,йога,психиатрия,здоровье нации,маслоу
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.