Чи потрібна СПФ реклама?

25 травня 2011, 10:01
Власник сторінки
психолог
0
552

Не так давно на соціально-психологічному факультеті активно створювалася реклама…..цього ж факультету. Багато студентів мали змогу взяти участь у створенні майже «історії»  Як не дивно, багато хто віднісся до цього серйозніше ніж до участі у тради

Так от, чи потрібна реклама соціально-психологічному? З моєї точки зору, виглядає це дуже ефектно та престижно, але думаю що проекти факультету, які завдяки студентам та викладачам стають відомими широкому загалу скажуть за життя на факультеті набагато краще!

У нас на «Сьомому небі» (для тих хто не знає, соціально-психологічний розташований на сьомому поверсі) кожен студент має безліч можливостей проявити себе з різних сторін. Для тих хто любить сцену, є варіант взяти участь у концертних заходах, наприклад «Посвята першокурсників», «Вільний мікрофон», «Людина року» хочу зазначити, що кожного року організатори намагаються придумати щось нове і дійсно цікаве. Також  факультет створив свій «власний » хор! Круто? Ну, а для тих хто не байдужий до садівництва….вам до нас! Студенти та викладачі під керівництвом декана, Олександра Леонідовича Музики, часто «творять дива», а саме висаджують дерева, кущики та квіти. Не вірите? Завітайте до корпусу № 4 і помилуйтеся «Тюльпановим серцем». А ще, хоч і говорять, що хвалитися – це не гарно, але ми у «Книзі рекордів України»!!Так, так!

Те, що ви мали змогу прочитати вище не передає і десятої частини того, що може запропонувати факультет і описати це одній людині буде важкувато, це слід спробувати ….спробувати прожити….взяти участь.

Думаю, реклама дійсно зможе підняти популярність факультету, додати престижності, але особисто в у мене, рекламні ролики викликають недовіру. Тому, скажу так, що жодна реклама не замінить реальних вражень людей, які навчаються на соціально-психологічному. Запитайте у них і приходьте до нас! J

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.