Про прапор

08 травня 2011, 21:03
Власник сторінки
Циник-рекламист.
0
644

9 травня по нашій країні вивішуватимуть червоні прапори!

Так от, копія "знамя пабєди" може виглядати так, тільки так і ніяк інакше!!!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/aa/Soviet_Znamya_Pobedy.svg/300px-Soviet_Znamya_Pobedy.svg.png

Зрозуміло й коню, що ригіанали не встигнуть забезпечити всі міста і села такими копіями. або просто пожлобяться на бабло. тому всілякі місцеві посіпаки, аби підлизнуть парламенту (бо яник же закон так і не підписав, ги-ги) вивішуватимуть ті ганчірочки червонясті, які мають в господарстві. переважно це будуть прапори срср, чомусь мені так здається.

Так от, якщо ви побачите завтра десь на вулиці червоний прапор, який хоч на йоту відрізнятимуться від копії знамена перемоги - сміло зривайте його на йух! Ви не порушите жодного закону, а навпаки: адже вивішувати прапор іншої (хай навіть і колишньої ) держави під час державних свят на будівлях дежавної влади без відповідного закону чи особливої директиви (а нема ні того, ні іншого) - це попахує державної зрадою і диверсією. Тому ви цим лише послужите Україні. А червона квадратна ганчірка може бути корисною в особистому господарстві - подумайте про це. Нашару!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: победа,9 мая,День Победы,прапор,перемога,День Перемоги,9 травня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.