Не удавай культурну людину - будь нею!

06 травня 2011, 05:56
Власник сторінки
журналіст
0
439

Громадська кампанія

Що це таке? 
 
«Не удавай культурну людину — будь нею!» — громадська кампанія, що спрямована напідвищення рівня екологічної культури, свідомості та відповідальності мешканців Донецька.
 
Спеціально йдеться про культуру поводження зі сміттям: попри відносну забезпеченість міста урнами та смітниками, серед певної частини городян і дотепер існує практика викидання сміття в місцях, для цього ніяк не призначених :(
 
Хто це започаткував? 
 
Кампанія, що стартувала в квітні поточного року мирною театралізованою ходою бульваром Пушкіна «Сміттєзмій атакує! Побори його!» (див. тут: http://blogs.korrespondent.net/users/blog/serhijstukanov/a36674 ), ініційована групою активних та небайдужих донеччан — Катериною Жемчужниковою, Єгором Нестеровим, Інною Оніпченко, Тетяною Нєдєляєвою та Сергієм Стукановим.
 
Зв'язатись із нами можна, написавши на be.cultural@gmail.com
Пишіть :)
 
Як це працює?
 
Найпершим завданням кампанії є оголошення та проведення в травні-червні ц.р. конкурсу соціальної реклами (відео, аудіо та візуальної), спрямованої на підвищення рівня еко-культури мешканців міста. Взяти участь у конкурсі зможуть усі бажаючі. Роботи переможців будуть розміщені на білбордах міста, трансльовані по радіо та ТБ.
 
Також задля визначення найдієвіших інструментів впливу на екологічну свідомість та культуру невдовзі буде проведено кргулий стіл за участі експертів із даної проблематики. Зокрема планується обговорення таких інструментів виховання, як:  

  • соціальна реклама 
  • освіта в навчальних закладах 
  • штрафи за смічення в громадських місцях
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.