Європейське майбутнє???

01 січня 2011, 18:15
Власник сторінки
Студент
0
612

Думайте простіше!!!!

Європейське майбутнє??? 
Уявіть собі елітний, охайний, респектабельний будинок в престижному районі міста. Так склалось, але чомусь він отримав назву-ЄС. В ньому живуть хороші, охайні, працьовиті люди. Але тут на другому кінці міста сталась трагедія. Згорів, розвалився будиночок- СССР. З під його уламків вилізли люди- винуватці трагедій. Вони потрапили в страшну біду адже згоріло все їхнє майно. Але в майбутньому їх чекало ще більше горе.

 Невтрачаючи інтузіазму вони вирішили тичасово оселитись на уламках розваленого будинку. Шукаючи собі їжу, та буд. матеріали для тимчасового житла вони рились у смітті- хотіли з уламків збудувати новий, прекрасний дім і назвати його- Україна. Страдаючи від примхливої погоди вони почали хворіти, їм було холодно, вони не доїдали. Деякі з горя почали пити, деякі убивати, деякі ставали підлизами у тих хто убивав. Почалися крадіжки- повільно люди розваленого будинку почали втрачати свій моральний облік, деградувати...
Найбагатшими ставали там ті хто найбільше вкрав  (логічно- будинок розвалений, а все "лежить неправильно") , а владу отримували ті- хто ріщав кому жити, а кому вмерти. Люди переставали відрізняти правду від брехні, друга від ворога,   Одним словом перетворились на бомжів, алкашів, бидло. Тепер скажіть мені читачі, як ви думаєте. Взяли б ті люди що живуть в будинку ЄС тих людей з розваленого будинку СССР ???)) Той хто обіцяє шлях в ЄС напевно не знає таких елементарних речей???
А хто нам обіцяв- Ющенко, Тимошенко і т. д.
Висновок: Немає в Україні політ сили, яка б не годувала нас ілюзіями. Янукович хоче запровадити безвізовий режим з ЄС- на основі вище написаної "байочки", просто проаналізуйте результати такої затії для ЄС))))))  Кароче, "Шукаючи собі їжу, та буд. матеріали для тимчасового житла вони рились у смітті- хотіли з уламків збудувати новий, прекрасний дім і назвати його- Україна."- просто запамятайте, на основі старого в нас нічого не буде, ТРЕБА ПОВНІСТЮ РУЙНУВАТИ СТАРЕ- щоб звільнити фундамент для нового))))))))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.