Незалежність починається з духовності

12 вересня 2010, 04:59
Власник сторінки
к.е.н., Старший преподаватель кафедры Экономики предпринимательства КНТЭУ, депутат общественного совета Броварского р-на, През
0
972

Свято Дня Незалежності України! Що воно означає особисто для кожного з нас? Чи справді ми є незалежними? А якщо все ж таки залежні, то чому і від чого? – Ці питання що часто піднімаються на передод

Свято Дня Незалежності України!

Що воно означає особисто для кожного з нас? Чи справді ми є незалежними?

А якщо все ж таки залежні, то чому і від чого? – Ці питання що часто піднімаються на передодні свята і змушують глибоко задуматись про його багатогранну сутність.

Чи справді українці є незалежними?

Нажаль, це скоріш риторичне запитання.

Складність реформ у 90-х роках, глибина кризи 2008-2010 років – особливо потребують таких якостей, як патріотизм, чесність, порядність на всіх рівнях громадського суспільства.

Саме вони витікають з основ християнських цінностей.

Лише спільні злагоджені зусилля можуть відновити справжню незалежність нашого народу.

Слова від Іоана 8:32: «Пізнайте істину і вона зробить вільною» - отримують багатогранний зміст.

Справедливість, чесність та порядність влади, патріотизм громадян – є результатом фізично і морально здорового  суспільства, що живе принципами істинних духовних цінностей.

Таким чином, можемо зробити висновок, що «Незалежність» починаються з кожного з нас: з наших цінностей, принципів, способу життя – адже ми формуємо суспільство, в якому і живемо.

Однією з приємних подій міста можна відзначити акцію на передодні дня Незалежності «Будь незалежним!», що провели спільними зусиллями організацій «Центр молодіжного розвитку «Старт» та «Я НЕ БАЙДУЖИЙ» за підтримки. ГО «Броварська Варта». Чарівні дівчата та юнаки дарували квіти броварчанам, які погоджувались викинути свої цигарки у смітник прямо на вулиці.

Отже, обєднаймо наші зусилля для розвитку здорового суспільства і побудови сильної й незалежної України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: независимость,акция,Бровары,Патриотизм,истина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.