В Києві проходять ігри «Кубка В. Мунтяна-2014»

24 березня 2014, 15:48
Власник сторінки
0
101
В Києві проходять ігри «Кубка В. Мунтяна-2014»

Кубок імені відомого українського футболіста, володаря Кубка Кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА Володимира Мунтяна в цьому році розпочався 1 березня.

Жеребкування традиційного зимового турніра  відбулось в приміщенні Федерації футболу м. Києва, за результатами якого в турнірі взяли участь 20 команд, поділені на 5 груп.

На наступних вихідних в рамках Кубку В. Мунтяна-2014 відбудуться ігри 1/8 фіналу, в яких зіграють 16 київських команд.  Ігри проходитимуть на стадіонах Лютіж, ДЮСШ-15 та ТЕУ.

З результатами можна буде ознайомитись на сайті Федерації футболу м. Києва.

«Наша команда, яка до речі представляє в турнірі В. Мунтяна Дніпровський район, вже зіграла три матчі, з яких отримала дві перемоги, здолавши команди «ФК КПІ» та «ФК Дарниця22» з рахунком 2-1 і 6-2 відповідно. ДЮСШ-21 — це потужна спортивна школа олімпійського резерву, що володіє власною спортивною базою і футбольним стадіоном з натуральним покриттям - «Дніпровець», який знаходиться на вулиці Алма-Атинська 60. У нас проходять посилені тренування 3-5 разів на тиждень. Я вважаю у нас є всі шанси на перемогу» – розповів Віталій Яцик, (32 роки) – тренер ФК ДЮСШ-21.

«Високих результатів ми досягаємо насамперед завдяки підтримці. Нас активно підтримує наш місцевий депутат Павло Тесленко. Він подарував нам три комплекти футбольної форми, активно підтримує нашу спортивну школу. Саме завдяки такій підтримці звичайні гравці стають чемпіонами» - додав тренер.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.