Київська суддівська корупція на мільярди

20 березня 2014, 14:00
Власник сторінки
0
155

...даний ТЕНДЕР щодо будівництва офісу Вищого господарського суду України можливо проведений З КОРУПЦІЙНОЮ СКЛАДОВОЮ ТА З ЧИСЛЕННИМИ ПОРУШЕННЯМИ законодавства...

Київська суддівська корупція на мільярди

 

 

Справа про визнання протиправними дій Вищого господарського суду щодо будівництва офісу вартістю 1,1 млрд. грн.

 

___________________________________

 

…суддею, який розглядатиме дану справу призначений легендарний та сумновідомий суддя (заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва), якого неофіційно в народі охрестили «ЖЕКА 20 ВІДСОТКІВ»???…

___________________________________

 

 

Передісторія:

 

«Вищий суд замовив будівництво офісу за мільярд»

http://www.epravda.com.ua/news/2013/10/11/398409/

 

«Власть решила построить судьям роскошный офис в центре Киева за 1,1 млрд: подряд отдали фирме с проблемными кредитами»

http://censor.net.ua/news/256150/vlast_reshila_postroit_sudyam_roskoshnyyi_ofis_v_tsentre_kieva_za_11_mlrd_podryad_otdali_firme_s_problemnymi

 

 

 

Обсяг корупції у 2010-2013 роках в економіці України перевищив 500 мільярдів гривень (прес-конференція:http://www.frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=880&name=2010-2013-500):

 

…Зокрема, Федерацією роботодавців м. Києва, з метою захисту інтересів київських роботодавців, ПОДАНО ПОЗОВ до Окружного адміністративного суду м. Києва про визнання протиправними дій посадових осіб Вищого господарського суду України та ВИЗНАННЯ НЕ ЧИННИМ І ПРОТИПРАВНИМ рішення щодо будівництва офісу вартістю 1,1 млрд. гривень.

 

ФРК вважає, що даний ТЕНДЕР щодо будівництва офісу Вищого господарського суду України можливо проведений З КОРУПЦІЙНОЮ СКЛАДОВОЮ ТА З ЧИСЛЕННИМИ ПОРУШЕННЯМИ законодавства.

 

Цю справу по захисту прав Федерації роботодавців міста Києва веде відомий правозахисник і громадський діяч, голова Київської обласної колегії адвокатів, голова Громадської ради при Державній виконавчій службі України, голова Нової солідарної України — Вадим ХАБІБУЛЛІН.

 

Суддею, який розглядатиме дану справу призначений легендарний та сумновідомий суддя (заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва), якого неофіційно в народі охрестили «ЖЕКА 20 ВІДСОТКІВ» (http://ord-ua.com/2012/01/11/zheka-20-vidsotkiv/).

 

Федерацією роботодавців міста Києва подано позов у вказаній вище справі. Федерації роботодавців міста Києва СТАЛО ВІДОМО про наявність цієї відкритої та публічної публікації, яка приєднується до заяви про відвід, в якій згадується вказаний суддя, який розглядає і вказану вище справу.

 

Федерація роботодавців міста Києва НЕМАЄ ІНФОРМАЦІЇ про підтвердження чи спростування викладеного в статті, але викладене в статті може ВИКЛИКАТИ СУМНІВ У НЕУПЕРЕДЖЕНОСТІ СУДДІ, що може бути підставою для заявлення ВІДВОДУ (самовідводу) та продовження розгляду ІНШИМ суддею чи СКЛАДОМ КОЛЕГІЇ СУДДІВ.

 

Враховуючи наведене та в порядку виконання вимог, прав та повноважень КАСУ: (1) Федерація роботодавців міста Києва ЗАЯВЛЯЄ ВІДВОД СУДДІ ЗА НАЯВНОСТІ ОБСТАВИН, ЯКІ ВИКЛИКАЮТЬ СУМНІВ У НЕУПЕРЕДЖЕНОСТІ СУДДІ та СПРАВУ РОЗГЛЯДАТИ СКЛАДОМ КОЛЕГІЇ СУДДІВ без участі відведеного судді.

 

Цьому Судді (заступнику голови суду) В ОКРУЖНОМУ АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДІ М. КИЄВА (справа826/2450/14http://reyestr.court.gov.ua/Review/37630571) ЗАЯВЛЕНО ПУБЛІЧНИЙ «ВІДВІД».

 

МИ НЕ ДОВІРЯЄМО ТАКИМ СУДДЯМ і подаватимемо заяви до ЛЮСТРАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ та інших правоохоронних та органів державної влади.

 

ВІДВІД судді — це «ЧП» для всього суду, але ми зобов’язані подолати страх та не боятися будь-яких ПРОЯВІВ ВИМАГАННЯ ХАБАРІВ І ТИСКУ минулих чи майбутніх КОРУПЦІОНЕРІВ В МАНТІЯХ.

 

ВІДВОД СУДДІ

http://www.youtube.com/watch?v=l5orsHs2Iw0&feature=youtu.be

 

(далі буде…)

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.