Голос окупанта на "Ері-фм"

18 березня 2014, 13:57
Власник сторінки
журналіст
0
122

Українська радіостанція, як може, сприяє російській окупації

Кожен вечір по буднях після 17:30 й до 18:00 на хвилі "Ера-фм" йде україномовна програма радіо "Голос России", де звучить російська пропаганда щодо подій в Україні. Лунають кремлівські ідеологічні штампи й кліше стосовно ЄвроМайдану, нової української влади, сучасних міжнародних відносин та ролі Росії в світі. Так само нав'язуєються російські оцінки Другої світової війни та інших історичних подій.

Вочевидь, з точки зору редакції "Ери-фм", військова анексія Крима та жорстка антиукраїнська, ворожа до державного суверенітету України політика країни-агресора не є достатніми причинами для припинення таких трансляцій.

Власник "Ери" - нардеп Андрій Деркач хоч і вийшов з пр, але ментально й в душі таки залишається типовим регіоналом. Те ж саме можна сказати і про багатьох журналістів-радіоведучих. Вони хоч і не були в партії, проте старанно дотримувалися її генеральної лінії в ефірі. І, як бачимо, точніше чуємо, продовжують. "Ера-фм", як може, сприяє російській окупації України.

Читай також:

Хто з ведучих «Ери-fm» найбільше партію регіонів любить

Слухачі «Ери-фм» звинувачують радіоведучих у підіграванні владі

«Дикі танці» під дудку Януковича на радіо «Ера-фм»

«Ера Партії регіонів-fm»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.