Савіка Шустера треба люструвати на Майдані

11 березня 2014, 14:32
Власник сторінки
журналіст
0
314

Бо заслужив

Спеціально скликати з цього приводу Народне Віче, мабуть, було б занадто - забагато честі. Але принагідно, окреме питання - щодо Шустера на українському телебаченні - на якомусь із зібрань таки можна було б підняти.

Нехай би виступили голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, його колега Ігор Мірошниченко; журналісти: Сергій Лещенко, Роман Скрипін, Мустафа Найєм, Віталій Гайдукевич; представники руху "Стоп цензурі", ГО "Телекритика". Від РНБО - Вікторія Сюмар. Єгор Соболєв як голова люстраційного комітету. Від "Шустер life" - сам Савік і його паж Петро Мага зі всіма, кого б вони запросили в якості команди підтримки. Та й кожен бажаючий медіаексперт.

Бо скільки можна про нього писати? Вже стільки всього понаписано, в тому числі мною, що все  - край! Всім давно все ясно. Але який толк від публікацій, якщо Шустер і досі в тєліку? І не кається. Навіть не думає. Бо не розуміє за що або ж робить вигляд. І його ж не виправиш. То що, знову і знову, після кожного нового телешоу писати обурливі статті? Для кого? Який в цьому сенс? Ну прочитають колеги - погодяться, глядачі залишать схвальні коментарі. І що? А Шустеру на це насрати. Савік навчився "чути кожного" не гірше за януковича.

Тому й пропоную віддати все на розсуд Майдану. Висловить довіру - все залишиться як було. А пошле, то нехай забирається. Не тільки з Першого національного, а з українського телебачення взагалі! В принципі. Завершує свою журналістську кар'єру тут, у нас, і підшукує собі нову країну. До наступної люстрації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.