Депутати Київради та міліція чергують спільно з Громадськими вартами

05 березня 2014, 10:31
Власник сторінки
0
185
Депутати Київради та міліція чергують спільно з Громадськими вартами

Вчора, в РУ ГУ МВС Дніпровського району залучали співробітників міліції до Громадських варт району.

Вчора, в РУ ГУ МВС Дніпровського району залучали співробітників міліції до Громадських варт району. Призначення відбувалось за участю депутата Київради Андрія Страннікова, депутата Київради Павла Тесленка під керуванням головного міліціонера району Віталія Чайки.

На зборах були присутні представники Громадських варт з мікрорайону Русанівка, ДВРЗ, Стара Дарниця, Березняки, Соц місто, Ленінградська площа, Гідропарк, Комсомольский та Воскресенка.

Андрій Странніков розповів про те, що «міліція і громадськість працюють в одному ключі і відповідно є результат, підтримується високий рівень громадського порядку, почала спадати соціальна напруга. Наша Громадська варта існує вже два тижні. Щоночі ми починаємо своє патрулювання приблизно о 8-9 вечора, автопатрулі курсують з 12 години ночі. Патрулі розбиті на всі 8 мікрорайонів. На протязі цих двох тижнів, ми відпрацювали певні механізми патрулювання, які допомагають нам діяти злагоджено».

«Разом з Павлом Тесленко ми розробляємо певні схеми, для того щоб відновити наш районний штаб ДНД та спільно з мешканцями забезпечувати порядок та захист жителів» - додав Странніков.

Павло Тесленко: «Напротязі останніх двох ночей, невідомими було вчинено понад 4 спроби руйнування єдиної історичної пам’ятки ДВРЗ. Нам, разом з Громадською вартою ДВРЗ кожного разу вдавалось домовитись про те, що пам’ятку необхідно зберегти лише як частину історії. Таким чином була відвернута можлива небезпека».

«Я спілкувався з приводу цього питання з членами Громадської варти, представниками органів самоорганізації населення та з іншими мешканцями і твердо можу заявити, що суттєва більшість мешканців ДВРЗ проти руйнування пам’ятника, але при тому, щоб не наражати жителів на небезпеку та можливі конфлікти, вони згодні на його цивілізований демонтаж. Ми вже домовились з директором заводу, щодо демонтажу па’мятника в понеділок. Таким чином ми знімемо внутрішню напругу серед мешканців ДВРЗ та захистимо їх від можливих повторних конфліктів».

«Нагадаю, нашою основною метою залишається, підтримка громадського порядку та захист мирних мешканців усіма можливими способами» – зазначив Павло Тесленко.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.