Помилятися, закликаючи не помилитися?

23 лютого 2014, 18:44
Власник сторінки
0
123
Помилятися, закликаючи не помилитися?

Не треба нам президента!

Іще не знав про результати розподілу крісел «нової влади» коли готував до публікації матеріал «Конституційний процес. Апогей цинізму», 22 февраля 2014 18:33:19.

Але вже відчував гіркий присмак від не сприйняття того поділу, а також появи дуже актуальних та «науково обґрунтованих» рекомендацій щодо реформування країни.

«Порадувало» піднесення на п’єдестал «колишнього» Турчинова, котрий залишив після свого «геніального» керування сталінський НКВД, у 14 разів більший за чисельністю на душу населення від американського ФБР!

«Вбила» наповал сьогоднішня новина про відмову від незалежної суддівської системи шляхом повернення до призначення суддів у парламенті.

І ось очікуване:

«У нас немає права на помилку. Іншого шансу в України може і не бути», Марина Ставнійчук, Член Європейської комісії за демократію через право (Венеціанська комісія) від України (2007-2013 рр.). Заслужений юрист України, кандидат юридичних наук. Радник Президента України, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації АП, 23 лютого 2014, 18:23.

І знов про рибу гроші.

«Прийшов час зробити кардинальний поворот до якісно нового етапу розвитку країни…

Ми продовжуємо наполягати на участі представників народу в усіх процесах, що відбуваються, бо саме громадянське суспільство має бути гарантом справедливості і правдивості усіх домовленостей, а також гарантом моніторингу відповідальності політиків за взяті на себе зобов'язання…

знову змушена стверджувати, що спрощений підхід до вирішення глибокої конституційної кризи не допустимий».

Які красиві слова! А за ними ті ж самі граблі.

«Почати відкритий конституційний процес через парламентську процедуру з залученням представників Конституційної Асамблеї,інших представників громадянського суспільства. Підготовка тексту змін до Конституції України має відбуватися в он-лайн режимі із максимальним залученням думок і пропозицій громадян».

У нас вже з’явився «новий дракон» за Марком Захаровим («Вбити дракона») у вигляді Турчинова та інших. Це тимчасовий. Але у травні нам обіцяють постійного!

І знов буде революція. Нова. А щоб скинути народженого у цій, вже «старій» революції, «революційного», схожого на добренького Євгена Леонова «дракона»-президента, буде пролито крові у тисячі разів більше, ніж за останні 3 місяці.

Бо цей, «новий», не важно, як його прізвище, зробить висновки із поразки Януковича.

Не треба нам президента!

Нам треба Установчі Збори (Конституанта), нова Конституція, розроблена цим абсолютно незалежним органом, та її затвердження референдумом.

А потім подивимося, чи буде там, у ній, президент.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.