Свобода проти Правого сектору. Місце протистояння - Євромайдан

13 лютого 2014, 11:23
Власник сторінки
0
172
Свобода проти Правого сектору. Місце протистояння - Євромайдан

.

Тимчасове затишшя на Майдані плавно переростає у внутрішні міжусобиці серед політичних діячів опозиції та окремих груп екстремістів. Колишні ідейні лозунги для цих осіб уже не мають ніякого значення. Заручившись підтримкою певної кількості прихильників, вони використовують їх у своїх особистих цілях, не шкодуючи на це ані грошей, ані життя людей.
Одним із прикладів цьому слугує інформація, яка поширюється серед лідерів «Правого сектору» про те, що керівництво 
ВО «Свобода» готує бойовий підрозділ в кількості 300 осіб (складається із трьох «свободівських сотень», що розміщується в КМДА), яких екіпірують формою, бронежилетами, кийками, щитами, а також травматичною зброєю. За словами Д.Яроша, вказаний бойовий підрозділ за вказівкою О.Тягнибока буде спрямований в урядовий квартал для провокування сутичок з правоохоронцями від імені «Правого сектору» і, як наслідок, – зачистки т.зв. «Євромайдану».
Цю інформацію Д.Ярош уже повідомив коменданту «Євромайдану» А.Парубію для погодження плану подальших дій. Скоріше за все, якщо опозиції вдасться такі підлі наміри перетворити у реальність, то без людський жертв однозначно не обійдеться. А після цього й не за горами більш масштабне «повстання», що може перерости у чергові масові погроми і людські жертви. От тільки заради кого і чого?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.