Вічно стурбований ЄС!

06 лютого 2014, 23:00
Власник сторінки
один із лідерів Команди молоді Віталія Кличка, Партнер Юидичної фірми "Brite&Gribe"
0
296
Вічно стурбований ЄС!

Пам’ятається мені ейфорія, яка вирувала у всіх виступах та карколомних заявах європейських політиків, під час перших днів Євромайдану.

     Пам’ятається мені ейфорія, яка вирувала у всіх виступах та карколомних заявах європейських політиків, під час перших днів Євромайдану.

     Лідери ЄС наче в один голос гордо і відкрито заявили, що українці, а саме українські студенти продемонстрували можливо найбільшу волю та прояв поваги до європейських цінностей ніж будь який із народів, що проживає на території ЄС. І вже тоді ми чули заклики із Заходу про повагу до основних прав людини. Закликали до мирного протесту і до адекватної реакції влади. Проте, хтось дуже НЕРОЗУМНИЙ віддав наказ розігнати студентський мітинг, тим самим спровокувавши масові, по всій країні, безпрецедентні в історії України акції протесту.

      З тих подій 2 місяці пролетіли як 1 день, а точніше як одна страшна ніч. Скільки кошмарів і криміналу наша столиця не бачила мабуть з часів буремних 90-х. Викрадення людей, масові, силові та кроваві розгони мітингів, репресії проти журналістів і на кінець ЛЮДСЬКІ ЖЕРТВИ! Звісно, це викликало зворотну реакцію і народ пішов у наступ. А от від Європи реакції так і немає. Словесні заяви, само собою, є дуже «впливом» інструментом проти нашого «покищопрезидента» проте де ж Ваша адекватна реакція на ті жахіття, що відбуваються в центрі Європи – під Вашим носом?! Чи Ви уже забули про той славетний і вольовий народ, який за Вашими словами, найбільше прагне до європейських цінностей?! Якщо ж так, тоді про які цінності ми говоримо, коли лідери європейського суспільства закривають очі на людські жертви режиму в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ КРАЇНІ?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.