В Інтернеті поменшає путінських тролей

31 січня 2014, 12:32
Власник сторінки
0
265

Роботу постійних кремльовських блогерів оцінили як неефективну та зменшили фінансування «Росмолодежи»

Про це повідомляє російський портал Znak.com з посиланням на два незалежних джерела у адміністрації президента РФ.

«Кремль та партія «Единая Россия» зменшує фінансування платних блогерів. Влада більш не вважає методи роботи найманих блогерів ефективним у боротьбі проти опозиції», - зазначає ЗМІ.

За інформацією портала експерти рекомендують знаходити ситуативних союзників та блогерів-попутників, а не фінансувати власний пул онлайн-борців за проведення політики влади.

Офіційно цю інформацію в Адміністрацію президента не коментують.

Опитані журналістами спеціалісти зазначають, що зміна політики співробітництва з блогерами є цілком розумною. Зокрема так вважає керівник «Политической экспертной группы» Костянтин Калачев.

«Пропаганда в Інтернеті це той випадок, коли кількість не переходить в якість. Краще люди з реальними іменами, ніж тисячі ботів. Неможливо переконати думаючих людей переписуванням готової методички», - зазначив експерт

Ось така от новина.

Якщо це правда - буде вал активності, щоб урвати що можна під шумок в кінці, доосвоїти, так би мовити, бюджет.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.