22 роки Верховна Рада будує "дурократію" з дозволу обманутого народу.

06 жовтня 2012, 01:11
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
632
22 роки Верховна Рада будує  дурократію  з дозволу обманутого народу.

Верховна Рада без депутатів з винятковими знаннями юриста, талантом науковця - це політичний театр. Тільки конституційна революція може врятувати Україну від знищення такими "законодавцями".

 Це ніби явні ознаки розумової відсталості виборців та ними обраних "закон - як дишло - давців" .  Насправді на "вибори" приходить дуже незначна кількість людей, а до 90 % результатів голосування - це вкинуті бюлетені за тих, хто не прийшов.

1. Тільки дуже наївні або некомпетентні люди можуть надіятися обрати чесну ВР за нечесним законом, який 99% "виборців" навіть не читали і не розуміють, що це 100% інструкція влади, як обдурити простий довірливий народ. 

2. Більше 50% "виборців" навіть не знають, чому - з якою метою треба обирати депутатів ВР і навіть не задумуються, що це законодавча влада ! Тим більше вони не знають, що таке анонімне і таємне голосування, що таке справжнє волевиявлення. 

3. Не розуміють, що відмітка на анонімному бюлетені не є доказом волевиявлення а його імітацією - юридичним фарсом з метою забезпечити таємницю фальсифікацій;  що "докази" цього "галасування" - це протоколи виборчих комісій, члени яких призначені цією злочинною владою шахраїв!  Депутатів ВР насправді обирають виборчі комісії влади - не народ. Тобто влада обирає себе !

4. Навіть якби закон був чесним, мільйони некомпетентних людей не зможуть обрати компетентного законодавця - депутата ВР, якщо в законі немає жодних вимог щодо його кваліфікації !  АБСУРД . 

5. Примітивний виборець не розуміє, що законодавцем може бути тільки особа, яка має виняткові знання юриста, талант науковця - дослідника, здібності доктора наук! Що кожен громадянин може хіба що подавати законодавчі ідеї ......  Про це люди вже знали і писали ще тисячі років тому. 

ВИСНОВКИ :         --------------------------------------------------------------
Закон про вибори влади (депутатів, президента) має бути основною частиною конституції, бо який цей закон - така й влада, така й держава. Тому спочатку треба мати правильну конституцію - проект держави, де будуть написані права народу, права - обов'язки і відповідальність влади, як її обирати !   
Концепція справжньої конституції у файлах тут: http://www.facebook.com/groups/Constitution.Ukraine/
Конституція України - це Талмуд Кучми, який приймала вночі Верховна Рада законодавчих 
туманів 2-го скликання! 

Легітимна Конституція має силу тільки тоді, коли буде прийнята Народом - його кращими представниками, які розуміють про що там написано ! Їх може бути 100 000, але не 20 млн. Не може мати право кожен дурень голосувати від імені Народу - бо це вже  дурократія !  Це те що маємо зараз.  

Я особисто відмовляюся ставити закарлючку на анонімний кусок паперу - бо це ще й зневага до людей - це імітація голосування, для того щоб забезпечити таємницю фальсифікацій.  Це вигідно цим злочинцям при владі, що крадуть голоси - псують бюлетені прогресивних кандидатів, або голосують за тих, хто не прийшов на "вибори" - таких буде більшість.

І як юрист з 10 річним стажем, який розуміється в законах, скажу Вам по простому - тим хто йде на "вибори" за сценарієм політичних злочинців: " Ви гірше баранів, бо у вас більше 1 кг мозку і багато з Вас мають вищі освіти, але не розуміють простої істини - це не закон, а "понятие как оболванить народ".  

Тим, хто протестує: навіть якщо ви зіпсуєте бюлетені, їх все одно не бракуватиме, щоб підробити закарлючки за 34 млн неіснуючих виборців ( в Україні зараз проживає не більше 28 -30 млн населення, 
бо 10 млн працює за кордоном, а 15 млн вимерло з 1991 року). 

Що ж робити - питаєте ? Читайте документи - програми у файлах Революційної Ради Народу України тут :  http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
В Україні споживають 12 л алкоголю на особу щороку. За даними Всесвітньої Організації Здоров’я, якщо річне споживання перевищує 8 л на особу, то це вже свідчить про деградацію суспільства, бо так пити - по 2-3 л в місяць можуть тільки ідіоти. Ясно, що з мільйонами таких демократію не побудуєш і написаного тут вони не зрозуміють

ОБЩИЙ ДИАГНОЗ УКРАИНЕ (от кого - то с народа). 
Страну превратили в государство идиотов. 

Доказательства:

1. Правильное государство можно строить только правильными законами. Понимать законодательство и принимать умные законы могут только компетентные доктора - юристы.

2. Если в парламенте дураки, а во главе законодательной власти лицо без юридического образования - даже если это профессор экономики - построить они могут только страну дураков. 

3. В результате имеем идиотизм законов государства, которые утверждает - подписывает еще один "законодатель - проффессор" Янукович - сын Федора.

4. Только идиоты доверяют принимать законы сходке партийных сил политических маразматиков, ворам и бандитам. Только дураки могут надеятся избрать честную власть за их воровскими законами.

5. Просто идиоты надеются, что юридические проблемы страны смогут решить "лучшие" президенты: сколотившая состояние в сотрудничестве с вором Лазаренко газовая баронесса Юля, чемпион мира с мордобоя Кличко, политический фараон Тягнибок или хитрый еврей Яценюк - протеже конченого негодяя Ющенко (любимый банкир бандита Кучмы, по наказу которого банда офицеров МВС во главе с генералом отрубила голову журналисту), который привел к власти воровского авторитета Януковича.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Програма нової системи державної влади.

 ( від Революційної Ради Народу України - https://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/ )

 І). Скоротити посаду президента держави з метою ліквідації диктатури влади. Навзамін обирати компетентних керівників з рівним статусом, що забезпечить поділ влади на незалежні гілки: 

Законодавча влада …Президент Парламенту.                                                                                                          Економічна влада ……......  Прем'єр Міністр.                          

Судова влада …… Голова Верховного Суду.                                                                                                               Військова влада ………Маршал Оборони.                                                                                                             Правоохоронна влада ... Генеральний Прокурор.    

 ІІ). Скасувати анонімне голосування відмітками на бюлетенях та інші шахрайські положення законів про вибори депутатів Верховної Ради і вибори президента, як такі, що дозволяють захоплювати - узурпувати владу шляхом обману виборців і маніпуляцій виборами. Прийняти необхідні конституційні закони згідно з науковою концепцією нової конституції України. Перелік і проекти законів дивіться у файлах:  https://www.facebook.com/groups/Constitution.Ukraine/

ІІІ).  Верховну Раду розпустити і заборонити партіям захоплювати державну владу.

Взамін ВР утворити професійний Парламент України  - компетентну законодавчу владу, яка буде складатися з двох палат:  Рада Громад - це представники з кожної області; Рада Юристів - буде формуватися на конкурсній основі з високо - кваліфікованих фахівців у різних галузях права.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: революция,переворот,вибори,демократія,влада олігархів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.