Члени ВРЦіРО закликають мітингувальників до примирення!

22 січня 2014, 16:16
Власник сторінки
0
15

ВРЦіРО також повідомила свою готовність сприяти початку конструктивного діалогу...


Сьогодні в Україні триває протистояння, яке останнім часом набуло гострого силового характеру. У центрі столиці відбулися сутички між мітингувальниками та міліцією, внаслідок чого сотні людей отримали поранення. Країна фактично опинилася на межі громадянської війни.

Члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, які відмінні між собою за конфесійною, релігійною і навіть етнічною приналежністю, 22 січня провели позачергове засідання, на якому ухвалили та підписали текст звернення  з нагоди Дня Соборності до всіх віруючих громадян. При цьому, ініціатори звернення закликають всіх до молитви за єдність, порозуміння, мир та гідне майбутнє народу України.

ВРЦіРО також повідомила свою готовність сприяти початку конструктивного діалогу та зауважувала на збереженні територіальної цілісності України і відхиленні будь-яких ідей сепаратизму чи розділення держави.

Зупинимо провокації – збережемо Батьківщину!

 Текст звернення

 (http://vrciro.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=213&Itemid=1)


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.