Знову пікетування Аскольдової могили!

21 січня 2014, 16:24
Власник сторінки
0
12

Може це буде відкриттям для глави УГКЦ С.Шевчука, але це були...

21 січня у м.Києві знову відбулось масове пікетування греко-католицького храму Миколая Чудотворця, що на Аскольдовій могилі. 


Пікетувальники – члени православної громадської організації «Союз православних братств України» вимагали від керівництва УГКЦ та настоятеля цього храму Ігоря Онишкевича припинити підтримку протестуючих на «Євромайдані» та заклики до радикальних дій (як відомо, представники УГКЦ постійно перебували на Майдані Незалежності, брали участь у протестних заходах, освячували прапори т.зв. «самооборонців»).

Може це буде відкриттям для глави УГКЦ С.Шевчука, але це були не «тітушки, які не вміють хреститись», а дійсно віруючі люди, котрі висловлювали свою позицію проти участі греко-католиків у масових заходах на боці опозиційних політичних сил.

Виявляється, не всі підтримують діяльність духовенства цієї церкви, яка іноді межує з екстремістськими діями. Зокрема, саме після проведеного греко-католиками 19 січня молебню на Майдані Незалежності розпочались масові заворушення.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.