УГКЦ благословила протестувальників на масові безладдя!!!

20 січня 2014, 13:37
Власник сторінки
0
10

Такі налаштування духовенства УГКЦ почали проявлятися вже буквально через декілька годин, коли тисячі мітингувальників, тримаючи в руках кийки та саморобні щити...

19 січня п.р. на «Євромайдані» відбулося восьме народне віче, яке традиційно розпочалося з молитви присутніх на Майдані священиків. Але молитви, як показує практика для греко-католиків виявилося замало, вирішили вони додатково пропіарити власну структуру виступами зі сцени, в ході яких закликали присутніх не відступати від проведення протестів, які нібито підтримує Бог і налаштовували останніх до рішучих дій.

Такі налаштування духовенства УГКЦ почали проявлятися вже буквально через декілька годин, коли тисячі мітингувальників, тримаючи в руках кийки та саморобні щити, вирушили для проведення, як вони сказали, «мирної акції протесту біля Верховної Ради України». У такій ситуації не потрібно багато думати, щоб не передбачити фізичних сутичок з правоохоронцями, та як наслідок, виникнення масових заворушень на вул.Грушевського, які й до цього часу не припиняються.


Як після цього всього духовенство УГКЦ можна назвати служителями Богу, складається враження, що свою Біблію вони вже давно замінили на статут новоствореної радикальної політичної партії, який вдало реалізовують спільно з іншими лідерами опозиційних сил.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.