Заява з приводу голодування студентів КНУ ім. Т. Шевченка

15 січня 2014, 23:13
Власник сторінки
один із лідерів Команди молоді Віталія Кличка, Партнер Юидичної фірми "Brite&Gribe"
0
304

Оголошення голодування в КНУ ім Т. Шевченка через міністерські перевірки у кращих традиціях "гестапо" у черговий раз довели, що молодь не аморфна мовчазна маса!

    
    Оголошення голодування в КНУ ім Т. Шевченка (як, зрештою, і в інших передових вищих навчальних закладах) через міністерські перевірки у кращих традиціях "гестапо" у черговий раз довели, що молодь не аморфна мовчазна маса. Ми ще раз переконалися, що саме вона є рушієм усіх змін у державі й суспільстві, миттєво реагуючи на несправедливість. А це лиш свідчить про формування громадянського суспільства - суспільства, яке може сформувати свої цінності і що найголовніше - відстояти та захистити їх незалежно від позиції влади

    Звичайно, зараз не найкращі часи для українських студентів, які замість того, щоб "гризти" той граніт науки і удосконалювати свої професійні навички, відстоюють права і свободи нашого суспільства, страйкують, опираються владному тиску і найголовніше - не втрачають шарму нації, креативу та позитиву, на які тільки здатна молода людина.

    Тому я вкотре повторю, що молодіжні організації не можуть бути осторонь, що молодіжні лідери мають бути тим своєрідним будильником нації. Саме на це і спрямована діяльність Команди молоді Віталія Кличка. Крім того, зараз у таких складних політичних умовах ми маємо прекрасну можливість об'єднатися. Молоді активні амбітні та цілеспрямовані люди мають діяти разом заради спільної мети, заради пріорітетів, заради курсу на достойне майбутнє у своїй державі. Ми запрошуємо однодумців приєднатися для того, щоб ще не раз довести, що молодіжний спротив - це сила духу і сила розуму. Єднаймося заради перемоги!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.