Можна й зуби поламати

15 січня 2014, 21:21
Власник сторінки
0
136
Можна й зуби поламати

Нижче коментар до статті «Чотири сценарiї Єврореволюції в Україні», «Моноліт влади треба відкушувати шматочками...», Руслана Гарбара, від 15 січня 2014-го у «Дні».

Нижче коментар до статті «Чотири сценарiї Єврореволюції в Україні», «Моноліт влади треба відкушувати шматочками...», Руслана Гарбара, від 15 січня 2014-го у «Дні».

Перша помилка автора статті мало відрізняється від аналогічних помилок політиків, в першу чергу, опозиціонерів. Населення України складається не «з двох частин — українці і «совки», а з 3-х: Українська Політична нація (59-64% за останньою соціологією), Релікт Радянського народа (біля 20%. Це ті, кого називають «совком». Треба розуміти, що цей «совок» іще ділиться навпіл на комуноприхильників та буржуєприхильників), Маргінальний шар чи Маргінальна Верства населення (теж біля 20%).

Про вказане вказують опосередковано соціологічні дослідження останніх 15 років. Вони вказують за цей період про зростання чисельності Української Політичної нації з 51-52 відсотків до вказаних вище. Напередодні Нового року одна із соціологічних організацій вказану чисельність нації, правду кажучи, опосередковано, назвала у 64%.

А на днях Ірина Еріковна озвучила чисельність противників Євромайдану і євроінтеграції у 41%. Це і є ті 2 спільноти, котрі були названі РеліктомРадянського народу та Маргінальним шаром, чи Маргінальною Верствою населення. Це електоральна база В. Януковича та «партії влади».

Вказаній електоральній базі влади на виборах реально протистоїть приблизно така ж чисельність тієї верстви, котру можна сміливо назвати нацією. Чому не більше? Та тому що із приблизно 60% до 20% налічує молодь, 90% котрої на вибори не ходить.

Це якраз молодь, якщо образно казати, обирає В. Януковича та «партію влади» «ногами».

До речі, В. Янукович та «партія влади», на відміну від Євромайдану та об’єднаної опозиції, міцно спирається на моноліт у нашому народі. Правда, цей моноліт невеликий, але міцно спаяний. Мова йде про соціальну верству населення, чи окремий клас експлуататорів.

Цей клас до останнього часу, крім автора цих строк, не визнавав ніхто. Чи майже ніхто. Після зауважень у коментарях до статті хибності погляду В. Ланового (та й всього іншого загалу суспільствознавців та політологів) на те, що не може купка, у 30 чи 300 сімей олігархів останні півтора десятиліття безкарно висмоктувати всі життєві сили із Українського Народу без потужної соціальної підтримки у ньому, з’явилося його зізнання у існуванні «бізнесово-бюрократичної» буржуазії. Це за його визначенням. Більш правильним є назва цього класу кровопивць як симбіозно-паразитична бюрократична буржуазія, чи трохи коротше – владно-посередницька буржуазія. Вважаю найяскравішим прикладом її діянь та існування, правду кажучи – із перебільшенням, виправданим для вказаних цілей, твердження про те, що в Україні директорами всіх комунальних підприємств країни є члени Партії Регіонів. Більш того, директорами всіх цвинтарів країни є члени Партії Регіонів. І майже всі вони особисто чи через афілійованих осіб мають прибутковий бізнес якраз у цій сфері, відносячи збитки «комуналки» на комунальні підприємства.

Померти спокійно Вам не дасть Партія Регіонів!

Наймані працівники, робітничий клас, дрібна буржуазія Євромайдан майже не підтримали. Який їм зиск? Про те, що вказана вище буржуазія обклала всю країну непрямим податком (тільки сьогодні про це вказано у статті «Наближені до уряду бізнес-групи можуть отримати до 188 мільярдів з бюджету – експерт») щонайменше у 10%, ніхто їм не сказав. Не сказали, що вказаний бар’єр заважає підняти заробітну плату та доходи вказаним верствам населення і пенсію пенсіонерам, щонайменше удвічі!

Скажіть про це – і отримаєте потужну підтримку абсолютної більшості населення. Виб’єте орієнтир у Маргіналів, нейтралізувавши їх на виборах!

Куражний руський та хуторянський дядько (ми університетів не кончали) будуть чухати, хто чуба, а хто потилицю.

Зробіть висновки із безлічі поразок, панове!

До речі. Рекомендую прочитати «Сугоняко – Охрименку: хто сіє неправду пожне біду» про трьохсоттисячну «армію» вказаної буржуазії. Це тут, на Коррі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.