Учасники «Євромайдану» на вулиці Б.Хмельницького на авто збили співробітника ДАІ

03 січня 2014, 17:30
Власник сторінки
0
253

Водій автомобіля "ТОЙОТА" з числа учасників автопротесту зробив різкий маневр, протягнувши співробітника ДАІ по проїжджій частині і втік в сторону Золотих воріт

Як стало відомо, 3 січня близько 14.30 автомобіль, який рухався на швидкості вулицею Б.Хмельницького в колоні «Євромайдану», збив та важко травмував співробітника Державтоінспекції, який знаходився при виконанні. Водій автомобіля з місця події зник.



Як повідомили в прес-службі ДАІ, водій автомобіля "ТОЙОТА" з числа учасників автопротесту зробив різкий маневр, протягнувши співробітника ДАІ по проїжджій частині і втік в сторону Золотих воріт, де пересів у інше авто та поїхав.
Інформація про даний інцидент внесена Шевченківським райвідділом міліції в Єдиний реєстр, співробітник ДАІ госпіталізований.
Водночас, на місце події прибули народні депутати-свободівці Кайда і Сиротюк, а також Володимир Яворівський. Нардепи активно "пресували" капітана МВС, щоб той складав протокол про злочин з боку постраждалого міліціонера.



Інші учасники автопробігу в рамках протестної акції біля будівлі Департаменту ДАІ МВС продовжили блокувати рух по вул. Б.Хмельницького, не заважаючи на ДТП. Нагадаємо, що близько 300 «майданівців» пікетували будівлю київського управління ДАІ по вул. Б.Хмельницького, протестуючи проти перешкоджання в’їзду технічного транспорту на Майдан. Рух на вулиці було заблоковано. Координацію дій «майданівців» здійснює нардеп від «Батьківщини» А.Парубій.
Як з’ясувалось, на вимогу співробітників ДАІ звільнити проїжджу частину, учасники акції за допомогою власних транспортних засобів відтіснили міліціонерів та ігнорували законні вимоги.

«Политическая Украина»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.