Кримські «афганці» зневажають Пермінова та його Євромайдан

24 грудня 2013, 16:22
Власник сторінки
0
158

Пермінов начисто забув, що афганці є чи не найпринциповішою групою в українському суспільстві

Голова кримських афганців Пермінов вважає, що його бойові товариші та члени «Української спілки ветеранів Афганістану» - це ручні кролики, які будуть виконувати будь-які вказівки. Чомусь він начисто забув, що афганці є чи не найпринциповішою групою в українському суспільстві. Ці люди добре розуміють, де друг, а де ворог. В них «чуйка», відточена в екстремальних ситуаціях, працює немов швейцарський годинник.



Пермінову щось завадило це зрозуміти, і він вирішив, що кримські афганці погодяться виконати наказ і поїхати в Київ для участі в Євромайдані. Що ж затьмарило розум Пермінова? Чи то обіцянки Куніцина, чи то гроші, які йому запропонували? Іншим чином важко пояснити ситуацію.
Але афганці, судячи із своїх намірів, найближчим часом допоможуть Пермінову протверезіти. Зібралася ініціативна група Севастопольської міської організації «Українська спілка ветеранів Афганістану», які найближчим часом піднімуть питання звільнення Пермінова з посади голови міськорганізації «афганців».

"OnLine Report"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.