853 дні в неволі

22 грудня 2013, 13:53
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
213

Хіба нам може бути байдуже?


853 дні за ґратами. 853 дні не бачити нормально дружин, дітей, батьків, друзів... Схаменіться, добрі люди, бо лихо вам буде - батько Тарас нам заповідав, на жаль, актуально. Цинічно іти на Майдан проти Януковича, забиваючи на тих, хто цей режим реально знищував. Забиваючи на тих, кого найбільше бояться і тому тримають в тюрмі. Забивати на них - це втрата совісті. Це страшніше, ніж служити владі прямо, розповідаючи про свою опозиційність...
Особливо це стосується народних депутатів і журналістів.
853 дні перебувають в ув'язненні так звані васильківські терористи, яких звинувачують у спробі демонтажу пам'ятника Лєніну у Борисполі, який ще до звинувачень демонтувала ...місцева влада.
Тому, браття і сестри, заради милосердя й солідарності нам усім треба прийти до них на суд, де будуть оголошувати вирок.
І, якщо завтра прийдуть до вас - не нарікайте, забиваючи сьогодні про підтримку нинішніх політв'язнів.
Ігор Мосійчук, Сергій Бевз, Володимир Шпара - це герої, які дістали регіоналівську банду настільки, що зараз ці козаки по іншу сторону ґрат.
Хто не прийде на суд - нехай потім не жаліється, якщо репресивний апарат прийшов і до нього.
За 853 дні ці хлопці не зламалися і не здалися. Якби в Україні була б принаймні 1000 таких людей - ми вже жили б у іншій державі

Понеділок, 23 грудня, 15:00, Києво-Святошинський райсуд, Мельниченка, 1.


Андрій Лозовий,
Заступник Лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.