(Не)REальна REалізація REволюції

22 грудня 2013, 13:49
Власник сторінки
0
358
(Не)REальна REалізація REволюції

Назад - в майбутнє :)

За умов профуканої революції по плану силового спротиву темпами бліц-кригу та за методами стояти і чекати мирно, є ще час все виправити.
Слід натиснути на кнопку RE. Є шанс відмотати плівку назад і зробити все, що мало б бути зроблено.
По-перше обіцяний, але нереалізований страйк максимальної кількості підприємств, установ, організацій. Це має паралізувати державний механізм.
По-друге, створення тимчасового уряду, легітимізованого референдумом (за Конституцією народ має установчі повноваження внаслідок прямого волевиявлення), на міжнародному рівні - визнаного Європою, США та ін.
По-третє, органи місцевого самоврядування проголошують міста України такими, що не визнають чинну владу та не мають ніяких справ з місцевими державними адміністраціями. На місцях створюються опопробовані на майдані гарнізони самооборони, що фінансуються громадами (читай комуною, мерією).
По-четверте, і найголовніше, з нового року не сплачувати податки та будь-які платежі в казну. Це має бути домовленість на рівні підприємств та установ. Сплачувати в органи місцевого самоврядування. На всеукраїнському рівні частина цих коштів мають акумулюватись в нову казну тимчасового уряду. Частина грошей, що залишається на місцях - йде на забезпечення функціонування міста та для потреб громади.
Мова звичайно йде про готівку. Хоча банки можуть взяти таку функцію з проведення безготівкових розрахунків нового уряду та платежів між громадянами і підприємствами на себе. Колись був період, коли функцію Центрального банку (нашого НБУ) в європейських країнах виконувала велика певна кількість банків.
По-п'яте, довгоочікуване блокування Європою рахунків тих, хто у владі, якщо рипнуться. Принаймні це була б значна допомога українцям.
Це лише декілька важливих кроків. Ну а далі все по накатаній і реалізованого на Майдані, де утворилася держава в державі, такий собі Ватикан.
Самоорганізація, самоорганізація і... ну ви зрозуміли, товаріщі :)
Чи буде це революцією? Так, ми зметемо систему.
І у нас все вийде.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.