Основи Вищої філософії Брама

14 грудня 2013, 07:38
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
157
Основи Вищої філософії Брама

Продовження тем анансованих в попередньоій публікацї. Демократия?. Канон Протилежності. Канон Триедності «Віра, Надія, Любовь». Мене провідав ГНОМ.

    Основи Вищої філософії Брама

Продовження тем анансованих в попередньоій публікацї. Демократия?. Канон Протилежності. «Віра, Надія, Любовь». Мене провідав ГНОМ.




Продовження тем викладених в цидулках на сторінці Псаломи Висоцького “про безбожні душі” Вища Філософії БРАМА— філософія здоров'я людини і суспільства. Політична філософія демонізму. Перед тим, як ...  подробнее 11 ноября, 14:14

    Не так давно, я звернувся до опозиціонерів с листом, Але, чи лист не дійшов (демони перестарались),– за ними таке спостерігається, Чи то Хлопці загрались. До співний текст:
    У нас Демократія-- влада народа? Так спускайтесь до народу, в райцентри... До поможіть людям організуватись, а не просіть найману владу самороспуститись. Вони ідіоти, але не, настільки, щоб покинути добровільно корито. Беркут крммльців не покине, і в села не полізе. А якщо полізе, то розвяжуть партизанську війну. А там ліси, степ... І Катай не допоможе. Що до вйни, звмчайно це шутка, але має бути більш людяне рішення.

    V.Vysotsky "Моя цыганская" (одна из последних его версий) - YouTube

    ▶ Высоцкий и Веды - YouTube

Владимир Высоцкий - Баллада о времени - YouTube



Як підсумокНе всяк шукач є здобувець, а хо клянеться — клятводавець.

: Природні Істини БРАМА політичні Ідеї Демонізму.

На чому тримається природна та політична доктрина:

КАНОН ТІІЄДНОСТІ «Віра, Надія, Любовь» – ключ до розуміння Вищої філософії БРАМА.

ЇЇ Витоки – Постулати:
1. Фундамент для Віри – ІСТИНА; Але гола віра (по своїй природі сліпа), не передбачувана, інколи ДОГМАТИЧНА, багатовекторна, (політизована) (скажімо, як релігії) – потрібна Надія, тому що:
лише (2) Надію може заечити пізнання істин, тим більше, що любов закладена в природу людства, це її основа (постулат).
(3) Природа Любові з розряду (категорії) ЧАКЛУНСТВО відчуття счастья та задоволення – стимулює пізнання істин .
Вера без Надії, як би мертва, бо природньо (повторюсь), сліпа. Надія, в свою чергу, при цьому як би гуляє та веселиться. (Як прикладсучасний образ сліпої Феміди, сумна реальність, яка вирішила, що .вона цариця балу. Але у неї немає майбутрьго – Демократія, як і політику її просто змете з трону і ніякі демонічні мантри, залякування, та ідейні безбожні закони не допоможуть. І це не підлягає сумніву – це постулат.

Конституцію Демонів, поховають на окремій ділянці,

і поставлять чорного ідола, щоб потомки пам'ятали, що таке війни, голод , геноцид туртури, революії, війни, що були демонічні ідоли – Ленін, Сталін, Гітлер і багато інших болванів ідіотів, які вбивали свії народ. Це буде самий чорний памятник континенту. І всі будуть розуміти, ні їх, ні їх демонічних душ, ні в цому, ні в будь якому іншому світі, вже ніколи не буде. Щоб лише потомки пам'ятали Віра без Надії і Любові, що побудована на ідеях, брехні і підкупах забожілих людей – будуть назавжди проклята. І як віщали пророки настане судний день, і він не за горами. Можливо вже в 24 році, прийдуть ІнБРА з НАБІРУ і скожуть Отримайте те що заробили (Хотіли багато золота? В океанах його достатньо.)
Отже, потрібно процес стимулювати, і перш за все, любов'ю.
3.
0Щира Любов – відчуття щастя, задоволення, тобто Раю (як в сім'ї, так і в суспільстві), Зрештою, вона – стимул пізнання.
Але відчуття щастя мінливе. В наш абсурдний, аморальній час,це безглузда трата часу. Отже на допомогу стимулу любові, має прийти (4)мораль. яка має заохочувати чесність, порядність
та справедливість.
В аморальному суспільстві сподіватись на успішні економічні зрушення, нормальну медицину, і повноцінне навчання — чистої води фантазія,
марно очікуванні політичні мрії, нічого не варті ідея. Але розумно підготовлені економічні питання можуть допомогти вилікувати хворобу — аморальність. Байдужість, бездіяльність, жадоба, заздрість, гординя – стимулює аморальність суспільства,і додає великий перелік негативу в сім'ях, організаціях та об'єднаннях.
Віра без Надії і Любові, як би,мертва, бо (по своїй природі), сліпа і безпорадна. Сучасне духовенство, не забезпечило Надію. Зрештою, демонізм ожив. (на відміну від допотопної системи організації суспільства, де “чаклували” вчені (жреці, чаклуни чи лікарі)
В цілому, переглядаючи відео з інтернету, з певною долею ймовірності, можна дійти висновку, що релігійні системи, з часом розгубивши і поховавши знання предків та братів по розуму, відмовились від просвіти рабів божих. Десь за 500 років до різдва Ісуса, представники демонізму, зокрема, матеріаліст в тілі Аристотеля, посіяв смуту з театральними ідеями і загубив життя великого філософа свого часу Сократа. В 1917році, за 100 з хвостиком років Демон порснувся. Це було останнє попередження. Залишаються останніх 10 років V сонця... І що нас чекає, я вже писав,апріорі... Але не зашкодить, якщо підкреслити, що інопланетяни нам допоможуть зберегти свій генофонд. Сподіватись на більше — брехати самим собі, — не варто... Якщо підлетить додаткова допомога, то якийсь відсоток заберуть додатково, але кількість тарілок обмежена. В рай всіх теж не ослят, тож залишать. Грішників занадто багато, очевидно, прийдеться займати чергу до підземних лабіринтів Донбасу. Зрозуміло подорож буде без комфорту. Як архітектор нагадаю — в розподільниках переходи в інший напрямок не передбачено. ДБН — норми як і закони порушувати не можна — посадять. Чорти хабарі не беруть— відвикайте. Паперові банкноти не катуються ;адуть Закони природі ніхто відміняти не стане. Навіть всесильний Янукович... Вертоліт теж не допоможе. Вони не літають навіть в метро, а в пекло —пробачте, не вміють. Все це Політика, і її наслідки...

Мене провідав ГНОМ.

Як доповнення до цидулки (Поводырь. Подробне 14 марта, 05:50 (ред. От 1.04 2013).
Були останні теплі дні. Здається, перші дні листопада, цього року. Лягаючи спати, ми відкрили балконі двері і підперли цеглою з газобетону. Біля друглї години після півночі
я прокинувся від глухого стуку ( як би упала невелика дошка). Глянувши на двеврі, побачив щось таке, що з виду нагадувавГгнома (зросту десь1 ,2м), вдягненого в пальто з капюшоном (внучки – 6 роеків). Через хвилинку – він опинився біля дивану, у моїх ніг. Жестом,щось показав (як би, доктор Хаус ковтає таблетки). Я щось спитав, але він зник – як в фантастичних кінострічках з привидами.
Я довго неміг зрозуміти, щоб це означало, і пішов на кухню попалити.
Через декілька хвилин покликала жінка – їй було зле, і вона попрос
ила таблетки.
Не думаю, що це була едина мета візиту “Гнома”. Час покаже.

    Живая тема. Ошибка Дарвина
    Высшие Тайны Вселенной полный online - YouTube
    Як довідка: Безбожники – вільні від Бога і канонів природи. Вони їх просто ігнорують, і як комуністи кричать – “МИ СВОЙ, МЫ НОВЫЙ МИР...»
    Та годі – вже побудували.

    Якщо сьогодні не почнемо нормально мислити і пізнавати істини, ми залишимо внукам невтішну спадщину. Для тих хто читає філософію МАТРА, і БРАМА вперше, кликніть по тексту Основы философии Матра+подробнееРедакція від 25.05.2013, СЛІДКУЙТЕ за змінами і доповненями. Або відкрнийте мою сторінку http://my.korrespondent.net/user/213626/publications .





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.