ПРАЦІВНИКІВ "ЖБИ-5" У КИЄВІ МІЛІЦІЯ КИЙКАМИ ЗАГАНЯЛИ НА МІТИНГ ПР

13 грудня 2013, 22:08
Власник сторінки
Керівник МГО "Ідейна варта", волонтер Української гельсінської спілки з прав людини, незалежний журналіст
0
236

Аналітичний департамент виявив наступне повідомлення в соціальній мережі "Фейсбук"

Сьогодні ми з друзями були ввечорі біля адміністрації президента. Серед людей, що стояли перед рядом ВВшників я помітила чоловіка, який про щось емоційно говорив із сержантом. Підійшла, ближче - з вигляду роботяга, років 45-50, в потертій куртці. Говорить хлопцям про зло режиму, маленькі зарплати, що вони стоять не на тій стороні. Мені стало його шкода, видно що людина вже на грані відчаю, емоційного зриву. Захотілось бодай якось розрадити - простягла йому стаканчик гарячого чаю. Дядько підійшов до нашої компанії і оповів таке від чого волосся дибки стає:
він працює на залізобетонному виробництві - Завод «Бетон Комплекс» в Києві, що відноситься до промислово-будівельної групи Ковальської. Вчора і позавчора робітників "запрошували" їхати на регіоналівський мітинг, люди відмовчувались і ухилялись - іти на відкритий конфлікт ніхто не хотів, але і їхати не погоджувались. Але сьогодні, близько другої години дня на завод приїхали автобуси і міліція, й людей просто із робочих місць, б'ючі кийками (!) почали насильно заганяти в атобуси щоб везти на мітинг партії регіонів! Робітники обурились, почали опиратись, затіяли бійку з міліцією і втікли з заводу.
Всі ми вже не лякаємось історій про переслідування студентів, арешти невинних "агресорів", погрози звільнення за участь у євромайдані, та такі ж погрози за відмову участі у регіоналівських антимайданах - все це стало нашою жорстокою буденністю. Але люди яких міліція, наче якусь худобу, заганяє ударами в автобуси на провладни мітинг - це вже не просто політичні репресії - це справжні дикість і жах!
У мене досі нагортаються сльози як загадаю цього дядька. Простий мужик: спрацьовані руки, відкритий погляд, пряма поведінка. В той момент свого розпачу він став для мене якимось уособленням гноблення і праведного гніву. Він говорив про все це із таким болем, що у мене серце стискалось. Хто дав цим наволочам право так учиняти із цими робочими людьми?!

Хочу привернути увагу громадськості і журналістів до цієї історії. У сьогоденному вирі подій ми всі маємо підтримувати одне одного.
Прошу поширити інформацію!

А також буде добре якщо кожен з нас подзвонить в приймальню директору за тел.(044) 430-20-01 і запитає як ця скотина почувається дозволяючи так учиняти із своїми підлеглими.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.