Опозиціє, не зливай Євромайдан!

13 грудня 2013, 20:45
Власник сторінки
0
133

Не сідай за круглий стіл з каталами. Розведуть як кошенят

«Яценюк не повірив у мораторій Януковича», - це з заголовків новин на «Укрправді».
 
«Ми почули, що він обіцяв ввести мораторій. Чи вірю я в це? Ні, не вірю, але принаймні він це сказав».
 
А що, Арсенію Петровичу, ви не знали з ким сідаєте за «круглий стіл»? Не знали, що це наперсточники й катали? Яка дитяча наївність! То перед тим, як сідати за цей «стіл», почитали б пресу. Гляди, пішло б на користь.
 
11 грудня наш гарант урочисто звернувся до «дорогих співвітчизників».
 
«Запрошую представників усіх (виділено мною – Д.Р.) політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Я особисто готовий до участі в такому круглому столі».
 
Які ж це «політичні сили, святі отці та представники громадськості»? У зверненні про них анітелень. Втім, про це неважко здогадатися. Ініціативно-запопадливий Кравчук того ж таки дня провів своєрідну репетицію цього дійства, де й засвітилися учасники «загальнонаціонального діалогу».
 
Це з інформації агентства «Інтерфакс-Україна».
 
«У засіданні беруть участь президент України Леонід Кучма (1994-2004 рр..), голова Верховної Ради України Володимир Рибак, голова КМДА Олександр Попов, міністр юстиції Олена Лукаш, віце-прем'єр Олександр Вілкул, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, голова Компартії України Петро Симоненко, екс-спікер парламенту Володимир Литвин».
 
Як бачимо, публіка вельми поважна, особливих рекомендацій не потребує. Регіонально-олігархічний пул, краплена колода шулерів, до якої органічно вписалися «вірний ленінець» та «країні потрібний» джокер.
 
А хто ті святі отці, про яких повідомляє агентство?
 
«Також присутні глава УПЦ-КП Філарет, намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ Павел (Лебідь)».
 
Не густо. З усього розмаїття розмаїття релігій, церков та конфесій, сущих в Україні, достойних виявилось лише двоє. Якось воно непристойно мало. Та й вибір святих отців сам по собі насторожує.
 
От, скажімо, глава УПЦ-КП Філарет. В інтерв’ю 5 каналу він заявив, що владі треба коритися, навіть якщо вона чинить зло у відношенні до свого народу.
 
«Владі треба коритися. Всякій владі треба коритися. Я іноді ставлю досить гостро питання: а Сталіну, Леніну треба було коритись? Треба було. А чому, це ж – зла влада? Зла влада. Але народ заслужив – і тому зла влада є покаранням Божим за гріхи».
 
Для Віктора Федоровича такий святий отець просто знахідка, тож його можна без вагань приплюсувати до згаданої крапленої колоди. Ну а щодо митрополита Павла, тут і сумніватися не варто. Мало того, що він намісник Києво-Печерської Лаври, цього українофобського гундяєвського осередку, так він ще й депутат Київської міської ради від Партії регіонів.
 
Ну а як там з представниками громадськості?
 
«У роботі круглого столу беруть участь представники близько 10 громадських організацій».
 
Близько десяти, це скільки? Вісім, дев’ять чи дев’ять з половиною? І що то за таємничі громадські організації? Жодна з задіяних на Євромайдані, у цьому спектаклі участі не брала. Виходить, козирі в рукавах катали.
 
Буквально перед самим «круглим столом» Янукович долучив до цієї компанії ще й так званих представників студентської молоді. Гадаєте, тих студентів, яких його опричники по-звірячому побили на Майдані? Помиляєтесь, йому до вподоби той фальшивий координатор Студентської ради міста Києва Артем Нікіфоров, який 26 лютого 2013 року за допомогою мінстра Табачника та бритоголових молодиків по-рейдерськи захопив цей орган студентського самоврядування.
 
Ось такий він, загальнонаціональний діалог. І ви погодилися взяти участь у цьому фарсі, тим самим легітимізувавши це збіговисько! То які претензії до Януковича? Він робить те, що має робити. Розводить вас (а заразом і нас) як кошенят, а ви своєю присутністю йому в цьому допомагаєте.
 
Ви,мабуть, забули про заклик лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Чи проігнорували? То я вам нагадаю:
 
«Ніяких переговорів з бандою, ніяких круглих столів з ними. Тільки негайна відставка Януковича та його оточення».

Чи ви щодо цього іншої думки?
 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.