Янукович потрібен усім!

09 грудня 2013, 22:58
Власник сторінки
0
451
Янукович потрібен усім!

Крутиться в голові рядок: «Електронік потрібен усім!». Електронік тоді втік, і друзі намагались його повернути. Наш український Електронік у всіх уже в печінках, але тікати не збирається.

Тільки чи насправді він зовсім нікому не потрібен?

Янукович потрібен шахтарям Донеччини, яких просто з нічної зміни забирають на анти-євромайдани.  Вони будуть продовжувати дивитися телевізор і вірити, що це їхні інтереси захищає «свій» президент.

Янукович потрібен працівникам Беркуту, які умили руки в крові — і мають на кого це звалити. «Ми нє хотім тєбя біть, дєвочька, но нам далі распоряженіє свише!» Хоча ні. Ці якщо й говорять щось, то обов’язково з матами. Вибачайте, проґавила.

Янукович потрібен пацанкам в адідасах — вони зароблять свої сто-двісті гривень, розімнуть мязи і поїдуть у свої СМТ швидко пропивати зароблене.

Він потрібен Кличку, щоб народитися як політику. Ким був Кличко до євромайдану, крім «боксера з політичним потенціалом»? А тепер він лідер української опозиції, обличчя української революції, могутній богатир-захисник тієї побитої української дівчинки, що плаче на всіх аватарках соціальних мереж.

Ялинкович потрібен Європі, щоб підтримувати євромайдан, засуджувати насилля, погрожувати санкціями, закликати до переговорів — і нічого, по суті, не робити. Ах, так-так, втручання у внутрішні справи країни — це вже загроза суверенітету, переведення конфлікту в міжнародну площину — Європа буде собі спокійно спостерігати, як українців змішують зі снігом. Цікаво, скільки повинно стати жертв, щоб «сильні світу цього» відклали пульт і влізли в телевізор, по якому їм показують революцію?

Він потрібен Путіну, щоб показати Європі, хто в домі хазяїн, російським ЗМІ — щоб показати, які фашисти ці малороси; білоруським ЗМІ — щоб  мовчати (разом із Лукашенком), а київському Леніну, щоб нарешті лягти.

Янукович до чортиків потрібен всім тим українцям, які за два тижні так і не спромоглися почитати різні джерела і зайняти хоч якусь свідому позицію. Бо, якщо позиції немає, то, значить, статус кво абсолютно влаштовує — тільки от якась купка диваків захопила адміністраційні будівлі. Хулігани — та і все, шкода, що сьогодні Макдональдс на Майдані зачинений.

Дарма ви так, бацька Вітя насправді усім потрібен. Ой. Тобто бацька — це ж в іншій країні. Чи вже тепер ні?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.