Майдан-2 та способи його «вирішення»

07 грудня 2013, 14:25
Власник сторінки
0
299

За нашу недовгу, але насичену історію, ми побачили і пережили дуже багато.

За нашу недовгу, але насичену історію, ми побачили і пережили дуже багато. Спостерігаючи за останніми подіями, які зараз відбуваються країні, є чітке переконання, що належних висновків зроблено не було.

Ті події, які розгорталися у 2004 році, повинні були стати гарним уроком для всього суспільства, але чомусь тої масової розчарованості надовго не вистачило. Після того всі зрозуміли, що «Помаранчева революція» була інструментом для досягнення влади тих олігархічних груп, що представляли опозиційних політиків. І протягом кількох років між «переможцями» точилася брудна боротьба  за крісла та посади, яка супроводжувалася втратою так тяжко здобутого у народу авторитету та довіри. Тепер ми спостерігаємо, на перший погляд, схожу, але, якщо зазирнути глибше - зовсім іншу ситуацію. Опозиція складається з трьох великих політичні сил (у 2004 році їх було дві):

-          ВО «Свобода» - ультраправа сила, яка сповідує націоналістичну ідеологію та не виключає застосування силових методів у досягненні поставлених завдань і цілей;

-          ВО «Батьківщина» - «солянка» із залишків БЮТу та недавно приєднаного «Фронту змін», лави якої одразу після останніх парламентських виборів покинула частина народних обранців;

-          «Удар» - партія Віталія Кличка (далекої від політики людини), яка створена на доброму імені свого лідера, що вдало використовується

Якщо тверезо подивитися та оцінити стан речей, то стає зрозуміло, що у теперішньому своєму вигляді Об’єднана опозиція неспроможна не те, що  навести лад в усіх сферах життя країни, а й на повалення режиму Януковича.  Сучасний вигляд і дух Майдану це яскраво показує.

Впевнений, що історію України можна повернути і направити у правильне русло, але без втручання хамелеонів-політиків та їх основних інструментів  - майданів, прапороносців і популістських гасел. І починати потрібно з внесення на розгляд та ухвалення Закону України «Про відкликання народного депутата», що дасть змогу виборцям того чи іншого округу позбавляти мандатів тих, хто їх по праву не заслуговує. А це всі - без винятку!

У складі створених Ініціативних груп повинні бути люди, які дійсно хочуть і можуть змінювати ситуацію в країні на краще, та авторитет яких нічим не заплямований. І саме вони мають посідати місця зрадників, для яких основою основ є гроші та абсолютна влада. А таких розумних, чесних людей, які дійсно прагнуть і можуть забезпечити позитивні зміни, в Україні є чимало.

З прийняттям цього закону, все це реально втілити в життя, тому що завдяки інтернету і соціальним мережам можна уникати всіх провокаційних ситуацій і доводити до людей «голу» правду, на відміну від сучасних ЗМІ, що спотворюють свідомість громадян і не дозволяють побачити нічого за ширмою, яку створюють. І саме в цьому напрямку потрібно рухатися в першу чергу для того, щоб побудувати сильну, самодостатню країну, а не «шукати щастя» в міжнародних об’єднаннях, де ми потрібні, як витратний матеріал.


<iframe width="640" height="100" src="http://k.img.com.ua/static/img/charity_link.html" frameborder="0" ></iframe>

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.