Звернення до представників влади на Закарпатті

02 грудня 2013, 13:20
Власник сторінки
0
122

Звернення до: Голови Закарпатської ОДА О.Ледиди, Голови Закарпатської обласної ради І. Балоги, Міського голови Ужгорода В.Погорєлова

Для кожного очевидним є той факт, що своїми діями за останні дні влада остаточно делегітимізувала себе. Вся відповідальність за незаконні та силові дії проти власного народу лежить особисто на президентові. Але навіть в його команді є велика частина людей, які не підтримують силові дії, провокації і диктаторський режим, який намагаються сьогодні нав’язати Україні.

 

Наголошую: за побиття студентів, які ночували на Майдані, за майже півсотні журналістів, які заявили про тілесні ушкодження від представників правоохоронних органів повинні нести відповідальність конкретні люди!


Я, не тільки як народний депутат України, але і як закарпатець, звертаюся до Вас, представників влади в Закарпатській області і її обласному центрі – Ужгороді.

 

Підтримуючи цю владу, ви розділяєте повну відповідальність за її вчинки! Закликаю місцеві ради, депутатів всіх рівнів, міських, селищних та сільських голів бути чесними перед народом і, провівши позачергові сесії, висловити свою позицію щодо подій в Україні і долучитися до загальнонаціонального страйку. 

 

Крім того, я закликаю тих членів «Партії регіонів», які не підтримують жахливі події, які відбуваються в Україні – покинути її лави. Інакше ви засвідчуєте, що підтримуєте ту бійню, яка відбулася на Майдані Незалежності. Ряд народних депутатів вже заявили про те, що виходять з «Партії регіонів». Те саме повинні зробити партійці на місцях.

 

Сьогодні місце кожного свідомого громадянина – на майданах країни. Ми оголошуємо загальнонаціональний страйк, бо мусимо взяти відповідальність на себе. Влада повинна рахуватися з думкою громадян. Уряд, непрофесіоналізм якого призвів до соціальної та економічної кризи, і який порушив закони України, відмовившись від європейської інтеграції, повинен піти у відставку.

 

Наші вимоги спрямовані на відновлення справедливості і оновлення країни.

 

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.