РНБО ДАВ КОМАНДУ «ЗАЧИСТИТИ МАЙДАН», А ПАРТІЯ РЕГІОНІВ - АТАКУВАТИ АПУ?

01 грудня 2013, 16:55
Власник сторінки
0
172
РНБО ДАВ КОМАНДУ «ЗАЧИСТИТИ МАЙДАН», А ПАРТІЯ РЕГІОНІВ - АТАКУВАТИ  АПУ?

Міністр внутрішніх справ В.Захарченко давав команду вбивати Майдан, а А.Клюєв - атакувати Адміністрацію Президента України?

МІНІСТР МВС ЗАХАРЧЕНКО, ВІДДАЮЧИ НАКАЗ «ЗАЧИСТИТИ МАЙДАН» ДЛЯ «КРИВАВОЇ ЯЛИНКИ» АЗАРОВА-ПОПОВА, ВИКОНУВАВ РІШЕННЯ РНБО?.. За повідомленням начальника прес-служби управління МВС у Києві О.Білик в ефірі "5 каналу", силовий розгін мітингувальників з Майдану Незалежності в ніч на 30 листопада 2013 р. було проведено для забезпечення безперешкодного проїзду техніки для подальших робіт з підготовки до Новорічних свят. Вона, зокрема, заявила наступне: "Представники департаменту благоустрою КМДА (голова КМДА – поки що О.Попов) звернулися до правоохоронців з проханням забезпечити безперешкодний проїзд техніки для подальших робіт на Майдані Незалежності… Було ухвалено рішення відтіснити мітингувальників з Майдану Незалежності". В той же час генерал-лейтенант міліції Г.Москаль визнав невдалою спробу начальника ГУ МВС у Києві В.Коряка взяти на себе відповідальність за жорстоке побиття Українського Народного Майдану, оскільки він може керувати тільки київським “Беркутом”. Прикомандированими підрозділами, за твердженням вказаного генерала, має право командувати тільки міністр МВС або його заступники. Враховуючи міжнародну і внутрішньополітичну ситуацію, пов’язану з небажанням уряду М.Азарова підписувати угоду з ЄС, експерти переконані, що керівник МВС В.Захарченко навряд чи міг віддати такий наказ самостійно. За нашими ексклюзивними даними, напередодні жорстокого побиття мирних людей відбулося таємне засідання Ради національної безпеки і оборони, яку очолює безпосередньо Президент України, а секретаріат РНБО - керівник виборчого штабу Партії регіоні А.Клюєв. Саме РНБО, за свідченням достовірних джерел, за наполяганням М.Азарова, А.Клюєва і В.Захарченка, і прийняла рішення про «зачистку» Українського Народного Майдану таким брутальним методом. А головним психологічним мотиватором цих безпрецедентних силових дій (які не мали політичної доцільності, оскільки вранці Майдан планував мирно розійтися) було залякати простих українців і продемонструвати своїм московським «хазяєвам», що регіонали «владєют сітуациєй». У будь-якому випадку, судове покарання мають понести і ті, хто ухвалював антиконституційне рішення, і міністр внутрішніх справ, який віддавав злочинний наказ, і безпосередні виконавці – від начальника ГУ МВС у м.Києві аж до рядових «беркутівців» і "тітушків", які атакували за наказом Партії регіонів президентську адміністрацію! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.