З любов’ю до України...

01 грудня 2013, 08:13
Власник сторінки
Президент адвокатського об'єднання "Ти і Право"
0
31

З любов’ю до України...

Прокидаюся я сьогодні зранку, готую каву і думку гадаю:  так, я проти влади, проти того, що вони довели народ та країну до відчаю і продовжують це безкарно все далі і далі робити!!! Посміхнеться українцям успіх і хто прийде? Яценюк, котрий ще з 2004 року довів свою неспроможність бути хорошим політиком та корисним своєму народові. Яценюк, котрий дорвавшись до влади лише отримав шанс, щоб про нього знову написали на шпальтах газет, а арешт Юлії Тимошенко та євроінтеграцію зумів використати як акцію власного піару! Тягнибок,  в партії котрого ті ж колишні комуністи і запроданці? Донецька влада: ні не буду коментувати, бо настрій зовсім зіпсується... Чи, може, Кличко? Він відомий у всьому світі спортсмен, в майбутньому можливий міністр молоді та спорту, але ж це його максимум!!  І тут мене охопив жах: так більше ж немає кого обирати!

Весь цей час відвідував по можливості майдан, і не тільки зараз, а й в 2004 році... А результат?

Читаю уважно пресу, переглядаю новини, всі когось кудись закликають, а результат?

Люди збираються на майданах: хто за ідейні переконання, хто за гроші, а результат?

І хто б мене як не критикував і не сперечався, реальність залишається реальністю, результат  у нас один: народ стає все бідніший і бідніший; чиновники, політики, банкіри багатіють; а зовнішній борг держави все росте і росте!! Виявляється, що тих, кого ми обирали, сподіваючись на світле майбутнє держави, і нас разом із ними, вже  давно продали – і Юля, і два Віктора, і зграя прислуговуючих їм шакалів!!!

Багато так званих активістів закликали молодь на майдан, а для чого? Для того, щоб отримати результат вечора з п’ятниці на суботу, 30 листопада?

Я давно не довіряю правоохоронній системі, але там працює і великий відсоток людей, котрі також ростять своїх дітей в цій державі, і вони, як і всі ми, бажають світлого майбутнього своїм чадам! Але і є купка "сміття", котра готова виконувати волю диктаторів і вбивати свій народ, проте вони завжди існували, у всі часи та у всіх державах!! Ще з 2004 року у нас не виходить боротися шляхом майдану із “злодіями” державної казни! А давайте поміняємо тактику!! Якщо кожен свідомий громадянин завтра не вийде на роботу і оголосить мирне всенародне обурення проти влади і нібито так званої опозиції! Зупиняться заводи і їх бізнес буде паралізований! Опозиція, як кричать люди, готова терпіти економічну кризу заради світлого і стабільного майбутнього. Влада робить вигляд, що рятує людей від економічного колапсу.  Так давайте самостійно та мирно вирішувати, яким шляхом йти до цього майбутнього! Майбутнього без продажних політиканів!  Україна щороку дає світу чудових спеціалістів і в нашій державі є достатньо молодих ідейних людей, котрих час допустити до пульту управління державою!! Це люди, котрі з любов’ю до України оберуть правильний курс розвитку економіки і не будуть нас продавати та пхати в кабалу тому, хто більше заплатить! Ми не раби!!! Прийшов час сказати - геть владу, геть опозицію!!  Вони себе дискримінували! Хай живе нова Україна на чолі з активною та інтелектуальною молоддю, з прозорою економікою,а головне - з власним курсом державного розвитку!

Можливо зі мною хтось і не погодиться, тоді я готовий вислухати і підтримати тих, у кого є свіжі та дієві, без крові і насильства, правильно економічно направлені ідеї на розвиток держави, але “избавте уж Господа” без владної та опозиційної партії!

Я думаю, прийшов час підвести підсумок і дізнатись, куди пішли гроші від МВФ та державна казна! Я впевнений, якщо ми повернемо ці кошти, то нам не будуть потрібні інші кредити, а Європа та Росія перестануть нами гратись, і будуть змушені сідати за стіл переговорів, як із сильною, єдиною, могутньою та незалежною нацією!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.