Кличко стане тим, хто приведе Україну в Європу

30 листопада 2013, 13:39
Власник сторінки
0
183

Не буду констатувати факти, писати про злочин, який стався в Вільнюсі і кару, яка чекає на Януковича і Ко.

Не буду писати кліше, як ті, що українці достойні жити в країні, де дотримуються прав людини, де нема корупції та ліквідовані монополії, які сьогодні так влаштовують владу. Бо це все ітак зрозуміло…  Бо українці дійсно гідні, бо повинні про це знати і без політичних гасел.


Тож я хочу спробувати подивитися на ситуацію з іншого боку і виокремити позитиви які, як не дивно, є у тому, що трапилося в останні кілька днів і до чого йшло останні кілька тижнів.

 

А позитиви є: по-перше, народ, який політтехнологи влади старанно розколюють на “захід” та “схід”, показав, що здатен на єдність і об’єднання. На Майдані не було проплачених людей, не було їх і на площах сотень міст України. Люди просто вийшли… За ідею, за мрію.

 

По-друге: Янукович ніколи не увійде в історію України як той, хто привів нашу державу в ЄС. Рано чи пізно, Угоду буде підписано. Просто, вочевидь, «євро інтегратором» стане не Янукович і не Азаров. Зараз опозиційні сили робитимуть все для того, щоб уряд Азарова негайно пішов у відставку. Саме цю вимогу ми поставимо в парламенті. Якщо цього не станеться - готуємось до блокування парламенту. Цей уряд не працює на країну, а тому його пора звільнити. Те саме стосується і  Януковича…

 

По-третє: У Віктора Федоровича нема шансів на другий раунд. Своїми діями він зруйнував останній шанс у законний спосіб вдруге бути обраним президентом. Йому виявилося мало того, що рейтинги щодня падали. Люди зневірились, не хочуть бачити своїм лідером людину, яка готова їх зрадити. Людину, яка здатна проігнорувати волю мільйонів людей заради власних інтересів.  

Я вірю, що всі ці дні на Майдані провів пліч-о-пліч з майбутнім президентом країни. Дані

свіжих соцопитувань лише підтверджують мої сподівання: Віталій Кличко – єдиний, хто

здатен перемогти Януковича на президентських виборах.

 

Але  діяти потрібно рішуче і впевнено. Вчорашнє розігнання Майдану, побиття активістів і журналістів свідчать про те, що влада вирішила, що на них нема управи, що їм все дозволено. Якщо це не зупинити, Україна перетвориться на дику поліцейську державу.

 

Партія УДАР вимагає: кримінальної відповідальності міністра МВС Захарченка, відставки уряду Азарова, дострокових президентських і парламентських виборів!

Цей режим потрібно зупинити!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.