Достатньо хати з краю

27 листопада 2013, 00:59
Власник сторінки
студент
0
130

Інакше буде пізно

Чим далі, тим більше переконуюсь, що «моя хата з краю» - найміцніший інститут українського суспільства. Правда, зараз люди навчились виправдовувати свою поведінку, бо глибоко в душі гризуть сумніви, або просто щоб виглядати більш гідним в очах суспільства. І якщо нежить - це просто класика, відома нам з школи, то в процесі освіти і дорослішання створюються більш досконалі і складні форми виправдання. Вони не лише відмазують, а й дозволяють проявити інтелект, високий освітній рівень і снобізм. Бач, ми не натовп і не ведемося на ці тупі політичні заклики. В нас є власна думка, і ми, звичайно, за ЄС, але ми не вважаємо вуличні протести ефективними діями. Більш того, ми рахуємо на сто кроків вперед, знаємо всі штабні і закулісні розкладки і впевнені, що це не до чого не призведе. Ми знаємо, що треба змінювати себе, суспільство, а не мітингувати. Ми будуємо Європу в Україні, починаючи з себе. Ми не лохи, щоб за наш рахунок піарились і підіймались опозиційні політики. Ми вище цього всього, ми просто вчимось-працюємо, і цим робимо життя і Україну краще! Я не буду вже згадувати тих, хто вважає свої лайки і репости достатньою дією, а одиничний вихід на майдан на дві години - просто неймовірним актом самопожертви, який, до того ж, ні до чого не привів.

Так от, ХЕРНЯ це все. Можливо, майдан не найефективніший захід, але він значно краще, ніж ваше сидіння на одному місці. Люди, які стоять на майдані, не дурніші і не гірші за вас. І стоять вони задля того, щоб жилось краще не лише їм, а й кожному Українцю. Стоять, знаючи, що ви всі впевнені, що вони дурні маріонетки, і їх дії ні до чого не приведуть. І от я вже в сумнівах – а чи варто стояти за цих людей, яким, по суті, пофіг. Можливо, ТС, беззмінний Яник і Путін - це те, чого заслуговують ці мовчазні агнеці, занадто розумні і інтелігентні, щоб стояти на морозі.... Кажуть, що демократія - це механізм, який забезпечує владу не кращу, ніж ми того заслуговуємо, і можливо пани Азіров, Табачник і Арбузов – саме те, чого ми всі варті?... Принаймні, більшість веде себе саме так….

Поки що ці думки можна прогнати. Поки що надія є. Єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюлле казав, що надія є аж до 29.11.13 Хоч ці кляті два дні ви можете не вийожуватись і вийти на євромайдан. Ви кажете – що це змінить? Прийдіть, і тоді побачимо. Залишилось лише два дні.

Не люблю образи, закриваю коменти. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.