КУПР голодує

22 січня 2011, 13:27
Власник сторінки
Філолог, журналіст
0
501

Сьогодні о 10-й ранку Всеукраїнська громадська організація «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» розпочала добове голодування на знак протесту проти переслідувань активістів податкового Майдану.

 Близько двох десятків найактивніших членів організації прийшли під стіни Головного управління МВС України в м. Києві (вул. Володимирська, 15). У всіх на обличчях білі медичні маски, вкруг чола – стрічки з написом «Голодую». Члени ВГО «КУПР» брали активну участь в організації Майдану підприємців.
Зараз усім їм загрожують репресії. Проти голови правління організації Сергія Мельниченка вже порушено кримінальну справу (за перекриття вулиць і  пошкодження тротуарної плитки).  Неодноразово затримувалися під час проведення мирних акцій заступники Петро Михайленко та Олександр Мисюра, а також інші члени КУПРу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.