Проблеми пляжів в Іллічівську

26 січня 2011, 15:51
Власник сторінки
0
601

Проблеми пляжів в Іллічівську

Так майже завжди: літом всі стурбовані фактом забруднення пляжів будь-чим, починаючи з насіння, закінчуючи склотарою, особливо зраночку після вечірки в одному з численних нічних клубів, які розкинулись на всій ширині курортного містечка Іллічівськ. Є проблема, всі кричать, мовляв, що робить місцева влада, оце так вибрали.... Давайте окинемо найголовніші проблеми пляжів.

Перше - це урни для сміття. У нас, як у доволі успішного курортного містечка спостерігається, особливо влітку, наплив туристів, відпочиваючих. Так, вони не відрізняються осбливою порядністю, щоб піти і кинути ту скибку від кавуна в урну, але з іншого боку куди їм кидати. Провівши таку собі аналітику сміттєвих урн, я побачив, що крім того, що їх і так не надто велика кількість, до того ж вони або в поганому стані, тобто зламані, або забиті вщент сміттям вже до 11 години дня. Тобто говорити про "совіть" відпочиваючих, з іншого боку не надто й правильно. З совістю кожного пов'язана наступна проблема, за яку соромно говорити, але вона є доволі актуальною для нашого часу. Це те, що людям ліньки бігти до туалету, якщо поряд море. Це вже залишаеться на совісті кожного. З одного боку дивишся і здається, невже приємно потім заходити у свій вже, м'яко кажучи туалет, але неймовірно, ця проблема стоїть доволі таки загрозливо. Тому тут, як на мене, потрібно щось робити. Хоча, що робити, не встежиш ж за кожним. Тому тут можна розраховувати на більш менш здорові мізки відпочиваючого на морі.

Наступна проблема пов'язна не лише з відпочиваючими, а й з місцевою владою. Цепроблема забруднення моря хімічними речовинами, які потрапляють у воду, через близкість з портом. Це є велисезна загроза, адже, через ці речовини, людина може постраждати, захворіти. Такі речі можуть серйозно нашкодити репутації нашого містечка. В тому році, дослідники зафіксували, що забрудненість у воді була в 18 разів вища за норму. За те, що влада недбало ставиться до цієї проблеми, ми можемо постраждати фізично. Ми маємо нагадати їй про елементарні норми екологічної безпеки.

Також, є проблема дерев. У нас в місті має бути багато дерев та кущів. На разі це все лише на словах. Сподіваюся, що так воно не залишиться і ми підемо вимагати вирішити цю проблему.

Тому дорогі Іллічівці, не дайте свому місту потухнути, почніть з себе і всі екологічні проблеми обминуть нас

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.