Еріка - український клон Ріани

06 лютого 2011, 17:46
Власник сторінки
журналист
0
1226

Хто така Еріка? Нова українська зірка чи просто клон вже усім відомої співачки Ріани?


Після перегляду нового кліпу учасниці "Фабрики Зірок 3" на пісню "Не тормози" я переконалася, що це скоріше другий варіант, а саму "Фабрику зірок" захотілося перейменувати гучною назвою, яка б 100% відповідала дійсності, " Фабрика клонів".
Безперечно "оригінальність" Еріки заслуговує на увагу, чого варта лише зачіска, яка зовсім не має нічого спільного із зачіскою Ріани, я вже мовчу про стиль одягу, макіяж та навіть подачу голосу.

             

Ідея кліпу новоспеченої співачки теж була не новою, і тут вже навіть не довелося звертатися за допомогою до закордонних колег, адже всі ще пам'ятають кліп дуету "НеАнгелы" на пісню "Красная Шапочка", де вихованці Юрія Нікітіна намагалися задовольнити свого вибагливого продюсера, нібито виконуючи усі його забаганки. У кліпі Еріки на місті Юрія Нікітіна опиняються солідні чоловіки, прикладом бізнесмени, для яких вона також співає...
Еріка не єдина, хто користується вже давно створеними, продуманими образами і піар - стратегіями аби досягти популярності, вона одна з багатьох... Але на відміну від інших зірок нашої естради, вона має голос, а отже ще має шанс створити і показати справжню себе, а не керуватися модними тенденціями... 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.