Давайте не будем про мову «языками» плескати!

12 лютого 2011, 16:53
Власник сторінки
народний адвокат, правозахисник
0
505

Перечитуючи статті, блоги і коментарі про доцільність впровадження російської мови як другої державної прийшов до висновку, що насправді ціль таких балачок зовсім не у реалізації права «русскоговорящих» українців отримувати освіту на «родном» і мати дост

 

Перечитуючи статті, блоги і коментарі про доцільність впровадження російської мови як другої державної прийшов до висновку, що насправді ціль таких балачок зовсім не у реалізації права «русскоговорящих» українців отримувати освіту на «родном»  і мати доступ до державних посад без володіння державної, в даний час української, мови. Оскільки і перше і друге вже давно реалізоване і без того. На Сході, а особливо в Криму, шкіл з російською мовою викладання не те що більше, а фактично усі навчальні заклади використовують російську мову для навчання і спілкування. У владі в цих регіонах також україномовних посадовців практично немає. Про телебачення і радіомовлення я взагалі змовчу. Про книговидання, газети та журнали для російськомовних громадян України говорити також не доводиться… Так у чому ж річ? Де належить шукати ту проблему про яку уже 20-ть років волають комуністи і представники сусідньої держави?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.