Незалежність

27 лютого 2011, 12:54
Власник сторінки
заробітчанин
0
454

Чому ми бідні

   Читаючи статті великих експертів про енергонезалежність стає смішно.Тому що вони беруть окремо газ,нафту ,і уран .Але всі ці енергоносії нам продає одна країна яка говорить ,а ми вам не продамо нафти ,а ми вам не продамо ТВЕЛів .
    Тому підходити до проблеми енергозбереження і енергонезалежності потрібно комплексно.
    Я вважаю що проблему треба вирішувати комплексно.
1 заборонити експорт енергоносіїв з україни.
2 зняти податки з виробництва систем енергозбереження,пластикових вікон ,пінопласту ,мінвати і інших утеплюючих матеріалів.
 3 Встановити на пункт 2 фіксовану рентабельність і фіксований торговий ланцюг щоб не було накруток.
 4 Перевести міста на електроопалення ,села залишити на газі,тоді не буде аварій типу Дніпропетровських, з людськими жертвами
 5 Так як в містах в нас типові пректи будинків то зобовязати проекні інститути розробити плани переходу на індивідуальне опалення всіх проектів,з наданням цих проектів безплатно.
   Це дасть змогу зекономити більшу частину з тих приблизно 10 млрд доларів що ми платим за газ ,а ту частину що залишилась перевести на оплату вугілля нашим шахтарям .
  Мені заперечать, а промисловість?
   Справа в тому що в Україні через старі технології на одиницю продукції йде в 6-8 раз більше затрат аніж в Європі ,при гіршій якості продукції .тобто щоб бути конкурентноздатним наш бізнес або не платить зарплату ,або не платить податки.
   Тому нашу важку промисловість треба зобовязати в короткий термін надати проекти нових  заводів з жорстким графіком виконання цих проектів.
   Тепер по нафті ,в Україні кожного року купується нафтопродуктів приблизно на 20 млрд доларів .
   В той же час Бразилія центр США і деякі інші регіони успішно їздять на спирту ,в нас більше 30 млн  гектарів орної землі якщо буде фіксована ціна на сировину , то ми зможемо себе забезпечити спиртом замість бензину ,для цього треба всього нічого тільки бажання все інше вже є в нас .
А  20 млрд доларів дістануться нашим селянам і переробникам  які куплять на ці гроші в інших наших громадян  різну продукцію  ,а так   КТОТО ГДЕТО ПОКУПАЕТ ЯХТЫ.
   Тепер про уран ,в нас вже випробувані на атомній станції американські паливні стержні  уран маєм свій ,а побудувати завод по виробництву стержнів можна за рік.
   Тепер про пенсії в нас дефіцит пенсійного фонду 37 млрд грн ,і в той же час є галузі промисловості де є потенціал ,але немає виробництва .
  Наприклад ; швейна ,текстильна промисловість ,купуєм все китайське ,турецьке і тд.
   Знявши оподаткування можна створити сотні тисяч робочих місць в цих галузях.
   Електроніка- інститути є ,університети є ,а виробництва немає .
   Знявши оподаткування можна створити десятки тисяч високотехнологічних робочих місць.
   Я не розумію навіщо взагалі оподатковувати будівництво ,ремонт ,виробництво  всього того що йде в державну чи комунальну власність,тобто ;дороги, мости,комунальна техніка ,зброя та військова техніка і спорядження .
   Коли в конституції закріплено безплатне медичне обслуговування навіщо оподатковувати платне , що доробиться країна на моїй пломбі ? а для простої людини це суттєві витрати.
  Цим можна наповнити пенсійний фонд а гроші що покривають його дефіцит перевести ні інші статті витрат.
   Про зарплату в нас на зарплату йде 6-8 % від собівартості в Європі 30 % ,тобто в нас получивши 2000 грн зарплати людина ще 4000 віддає на старі технологій і енергоємність виробництва  .
  Вот так ми своєю відсталістю годуємо СОСЕДСКОГО РЕБЕНКА  забираючи хліб в власної дитини!!!!!!!!
  Про те що Росія в нас не куплятиме продукцію -коли в нашого пенсіонера немає грошей на молоко то він ніколи не купить масла ,будуть нормальні зарплати і пенсії буде ринок збуту!!
   Про США і НАТО як ворогів середня ціна жигулів 7000 доларів  фольксвагена 20000 доларів то хто хоче щоб ми жили багато ?
   Наразі хватить задавайте питання будем дискутувати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.