Не будьте байдужі до майбутнього нашої нації!

04 квітня 2011, 19:38
Власник сторінки
Общественная деятельность
0
1054

Україна починається з тебе!

   Україна вийшла в європейські лідери з вживання наркотиків із макової соломки, залишивши позаду лише Росію та Естонію. За останні 17 років в нашій країні виросла кількість наркоманів майже в п`ять разів. Якщо в 1993 році на обліку знаходилось 33,5 тисячі залежних, то зараз – ця цифра досягає 160 тисяч. Одне з досліджень 2006 року показало, що 35 % українських старшокласників та 50 % учнів ПТУ, хоча б  1-2 рази в житті вживали сильно діючи речовини. Як колись, багато років тому, коли із цікавості чи страху бути білою вороною в школі починали курити, так зараз діти пробують наркотики. Найстрашніше те, що ці цифри постійно зростають і якщо нічого не робити, дуже скоро наркоманія може стати нормою спільноти України, як колись стало з тютюном та алкоголем. 

   В зв`язку з цим, у не байдужих громадян України виникла ідея з творення центрів допомоги нарко та алко залежним. Перший такий центр, був відкритий у 2009 році в селі Кантакузівка, Драбівського району. Розпочав його президент Драбівської районної Громадської організації Кіндзер Володимир Васильович з командою однодумців, які є активними членами ВСГО «РУХ ПРОТИДІЇ НАРКОМАНІЇ ТА НАРКОКОРУПЦІЇ» http://narkostop.org  засновником якого є Трохін Роман Дмитрович http://www.kingdomofgod.org.ua Основною метою таких центрів є популяризація здорового способу життя  серед молоді, соціальна допомога людям які звільнилися з міст позбавлення волі та соціальна адаптація залежних людей. Також проведення роз`яснювальної роботи серед населення з приводу наркоманії та захворювань викликаних залежністю. У 2010 році розпочали свою роботу ще 3 таких центри, в Чернігівський області та Черкаський області села В. Хутір. За час роботи цих організацій близько 50 чоловік та жінок отримали свободу від залежності, майже всі мають сім`ї, нових друзів, цікаву роботу. Вчорашні наркомани та алкоголіки отримують вищу освіту, та розпочинають життя по новому, з чистої сторінки. В селі вони навчаються сільському хазяйству та вирощуванню домашньої худоби.

   У майбутньому планується розпочати такі центри в кожній області нашої держави, щоб як найбільше людей могли отримати шанс на життя. Є такий вислів, «ЩОБИ ЗЛО РОСПОВСЮДЖУВАЛОСЬ ПО ЗЕМЛІ, ДОСТАТНЬО ЩОБ ДОБРІ ЛЮДИ ПРОСТО НІЧОГО НЕ РОБИЛИ». Ми живемо в цій країні, і кожен несе відповідальність за те, що в ній робиться. Давайте не будемо байдужими до майбутнього нашої нації.

Якщо у Вас, чи Ваших знайомих є проблема залежності,

чи виникли питання з цього приводу.

Звертайтесь за телефоном:

(098)3977917

(063)6415840

                                                                                              Олександр Сергійович 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.