Партія пенсіонерів України збирається проводити моніторинг справжніх цінностей життя серед киян

07 квітня 2011, 11:10
Власник сторінки
Студентка
0
790

За рік до початку виборів розпочнуть свою роботу громадські приймальні, де буде зосереджена робота call-центру. Про це заявив на прес-конференції в Укрінформі майбутній кандидат на пост мера Києва від Партії пенсіонерів України Ігор Добруцький.

За його словами, першим етапом буде моніторинг пенсіонерів, на цьому етапі стане зрозуміло, які проекти важливо втілити в життя, щоб покращити життя незахищеним верствам населення. «Саме в Києві ми повинні показати, як повинні жити пенсіонери, рівнятися будемо на Європу.», – зазначив він.

Якщо нам вдасться в перший рік оживити ці проекти, ми перенесемо їх в простір закону. За цей час нашими юристами буде підготовлений ряд проектів рішень, який потім буде наданий в комісії для обговорення, щоб, коли ми вже прийдемо фракцією в Київраду, точно знали, які проблеми будемо вирішувати, бо у нас готові проекти рішень, програма, і ми не будемо втрачати часу. 

Також майбутній кандидат свою роботу зосередить на двох програмах: боротьбі з амброзією та безпритульними собаками. В планах Ігоря Добруцького в місцях, де є лісопаркові зони, організувати притулки для собак. Загалом навколо Києва він хоче побудувати чотири-п’ять вольєри. За його підрахунками це буде коштувати 200-300 тисяч гривень. «У Києві спостерігається поступове зменшення кількості собак, але кількість притулків не збільшується. Треба, щоб безхатченків забирали люди, так буде краще всім.», – прокоментував Добруцький.

Нагадаємо, що таке завчасне висунення кандидатури спрямоване на те, щоб за рік до початку виборів продемонструвати роботу Партії та кандидата відкрито та прозоро. Довести, що можна працювати не тільки протягом двох місяців передвиборчих перегонів, а завжди, не зважаючи ні на що. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: вибори,Добруцький,Партія пенсіонерів України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.