Відкрийте для себе тенденції літа 2011

14 квітня 2011, 21:33
Власник сторінки
юрист/журналіст
0
577

Презентація в "Marc Aurel"

14 квітня 2011 о 16:00 відбулася презентація нової літньої колекції в магазині «Marc Aurel», ТЦ «Променада».
На презентації також був присутній дизайнер модного дому IDoL Серж Смолин.
Організували це дійство доволі вдало,атмосфера була затишна та приємна. Відвідувачі могли пригоститися келихом шампанського або соком на вибір та обрати щось із асорті солодощів. Враховуючи те, що це магазин жіночого одягу,то в основному на презентації були жінки, хоча й без чоловіків не обійшлось. Також на презентацію були запрошені візажисти, тому бажаючі мали змогу зробити безкоштовний мейк ап і підібрати собі одяг або взагалі змінити своє амплуа під керівництвом дизайнера Смолина, який має стаж більше 18 років у світі моди.
Мені вдалося трохи з ним поспілкуватися. Серж Смолин навчався тонкощам моди у Франції. Він став першим дизайнером в Україні,який у 2007 році створив Дім Моди виключно для чоловіків.
Серж обожнює клієнтів, які завжди намагаються виглядати бездоганно, і вважає,що українські артисти – найталановитіші. Саме тому він регулярно створює образи для учасників Нової Хвилі, Валерія Харчишина та деяких ведучих, наприклад, Юрія Горбунова та Олександра Педана. Серж Смолин мріє,щоб прекрасна половина України завжди виглядала жіночно і не боялася експериментів.
Ця презентація відбулася за підтримки журналу «Наталі» та косметичної марки «Make up for ever».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.