5-колона в Україні діє!

07 червня 2011, 10:05
Власник сторінки
НРУ В.Чорновіла
0
1006

Чому народ України та всі прогресивні і демократичні сили зараз активно ведуть наступ на олігархічні клани і бандитський уряд. Хіба в 1990 році був якийсь референдум де народ обрав політично-економічний устрій України? Значить за 20 років, уряди, які були

  25.03.2011 року, в студії Савіка Шустера блискуче визначення Українського дикого капіталізму з 1994 року дав пан Віталій Портніков.

  З приводу цієї теми хочу звернутись до широкої аудиторії. Якщо схематично - наші олігархічні клани я б поставив на другу сходинку, а першу віддав міжнародному імперіалізму як російському так і західно-європейскому. Третя сходинка це 5-а колона, що є фундаментом який отримує верхніх дві. Ось про це наша розмова. Для початку сформуємо поняття що будемо відносити або звати 5-ю колоною. Зрозуміло що це деструктивні сили, спілки, партії, як в Україні так і за кордоном, державні посадовці та ін., що явно чи таємно несуть загрозу суверенітету демократії, державі чи прогресивним перетворенням.

   Тепер спробуємо заповнити третю сходинку:

1. Партії:”БЮТ”, ”Батьківщина”, ”Регіони” та інші не принесли державі нічого прогресивного, знищили демократію, привели до влади олігархів. Чи є у Верховній Раді України хоч один шахтар, робітник, селянин? За нашою характеристикою це 5-колона.

2. Які спілки, формування нижчого рангу, які спецслужби приймали участь і привели до влади “Регіони”. 5-а колона. На прикладі президентських виборів в Білорусії бачимо, як ці спецслужби і 5-а колона отримали нищівну поразку. А в Грузії 5-а колона пролляла кров народу.

 3. Українські націоналісти на Львівщині роблять доплату в 500 грн. до пенсії воїнам УПА. Добре, але чому такої доплати нема учасникам Великої Вітчизняної Війни. Це явна провокація, направлена проти народів України та Росії, посварити народи на постРадянському просторі, це є 5-колона.

 4. Терористичні акції на терені України. Ви вірите в те що МЗС України нажило ворогів за кордоном? Я не вірю, більш схоже на те, що фашистські чи напіввійськові спілки проводять репетиції. Чи не ті “ребята”, що поїздами їздили по виборчих округах?

 5. Нам щодня з екрану телевізора, канал 2+2, щирить зуби фашизм. Бритоголові чорнорубашечники запрошують “дивись реклама”… Це явно чиясь погроза всій нації.

  6. Економічні диверсії: промисловість,ВПК, ”Укртелеком”, дерибан сільськогосподарського виробництва і т.д.

  7. Депутатський корпус на всіх рівнях, державні структури силові структури, суди прокуратура,вони у нас що слуги народу? Більшість найманці олігархів.

  А що з цим усім робити, спитаєте Ви?

А чітке і повне уявлення про те, в яку прірву падає наша держава має спонукати до дії. Пропоную на обговорення:

1. Визначення яким має бути політично-економічний устрій України.

2. Вибір політичної схеми або ідеї для розбудови. В основі має бути поєднання “сходу” та “заходу” України.

Беріться до боротьби,бо ні Юлька, ні Яник, ні кірзовий, та ніхто інший вам держави не побудують.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.