Гетеросексуали, гомосексуали, віднедавна бісексуали, а зараз ще й асексуали...

08 червня 2011, 20:42
Власник сторінки
гражданка
0
2327

Люди, куди ми котимось???

Дивлюсь новини, а там - "там то, там то пройшов гей-парад", "в такій-такій то державі дозволили однополі браки ", "в якісь там країні сім*ї геїв дозволили виховувати дитину", а зараз з*явилась ще й течія людей, яка взагалі від сексу відмовилась...
От і думай - чи є у нас взагалі з такими тенденціями майбутнє? Чи виросте нормальна соціально підготовлена дитина в сім*ї, де батьки мають нетрадиційну орієнтацію? Я впевнена, що ні!
А асексуали, які вважають секс та будь-які пестощі тваринним інстинктом і закликають всіх від цього відмовитись. Жах. Про них знаю через знайомого, який майже 2 роки зустрічався з дівчиною, яка була асексуалкою, ну і він такж таким став. І наліво не ходив, бо правильний дуже. А розтались - так тепер такі проблеми зі здоров*ям, що врагу не побажаєш.
Та й отак то, любі мої.
що думаєте з цього приводу?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.