Іван Дорн "проміняв шило на мило"

12 червня 2011, 16:30
Власник сторінки
журналист
0
847

Новий сольний альбом Івана Дорна побачив світ

Цього разу під мій приціл потрапив український та російський співак, ведучий, а також екс -учасник гурту "ПараНормальних" Іван Дорн.
Нещодавно я дізналася, що молода зірка презентувала свій перший сольний альбом у найдорожчому клубі столиці Crystal Hall. Я переконана, що дійство було захоплюючи і досить таки...гламурне, але я пишу не про це.
Іван Дорн від самого початку своєї музичної кар`єри казав, що те до чого він прагне - це сольні проекти. Проте, прослухавши його нові пісні, мені стало шкода, що у виконавця закінчився контракт з гуртом "ПараНормальних". Адже Іван Дорн та Анна Добриднєва так гармонійно виглядали разом, та й тембрально вони дуже підходили одне одному. У них був цікавий та оригінальних дует, на мою думку.
Ваня проміняв душевні та проникливі тексти на якісь "Бігуді", "Стицмени"...А що воно таке взагалі, ці "Стицмен"? Може, звір який не бачений чи щось схоже на чупакабру?...Спочатку я думала, що це у мене великий Інтернет щось не правильно вибиває, але дійсно таки, це просто назва нової пісні Дорна...-"Стицмен".
Трек "Дружба, кому это нужно" нагадав мені всіми знану пісню "Белые розы" ...- мелодія на три ноти, які постійно повторюються, проникливості, сенсу - нуль.
Позитивні відгуки у мене викликає дует із поп-виконавицею Альошою. "Ты уйдешь" співає Ваня та Альоша, але, здається, жоден з них йти не збирається, вони лише починаються нам заявляти про себе) Альоша шикарно відспівала свою партію - багато мелізмів, розспівок - висока якість вокалу, Ваня теж справився з своєю задачею. Але хіба це сольна кар'єра?...Мені здається, що це дует...
Зрештою, бажаю Івану Дорну удачі, а головне натхнення та нових ідей...

P.S.Вся ця історія нагадала мені приказку - "Проміняв шило на мило"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.