Відкритий лист працівників МВС

22 червня 2011, 15:53
Власник сторінки
пенсіонер
0
821

Честь офіцера

Міністрові внутрішніх справ України

Генерал – лейтенанту міліції

Могильову А. В.

Особового складу Лозівського МВ

(з обслуговування м. Лозова та

Лозівського району) ГУМВС України

 в Харківській області

 

Відкритий лист.

 

Шановний Анатоліє Володимировичу!

 

          Висловлюючи нашу  глибоку повагу до Вас, керівництва МВС України, керуючись внутрішнім переконанням, вірою у верховенство закону та справедливість, з метою створення та укріплення іміджу міліції, ми, працівники Лозівського МВ (з обслуговування м. Лозова та Лозівського району) ГУМВС України в Харківській області звертаємось з проханням розглянути цей лист та прийняти до уваги нашу думку щодо професійної діяльності начальника Лозівського МВ полковника міліції Пономаря Миколи Григоровича.

          31 серпня 2007 року на посаду начальника Лозівського міського відділу було призначено полковника міліції Пономаря Миколу Григоровича. Суворий, вимогливий, справедливий керівник, Пономар М. Г. завжди був на боці закону, правопорядку та вимагав цього від нас, його підлеглих. Самовідданий в роботі, інтереси служби ставить на перше місце, користується повагою серед населення та працівників, тривалий час мешкає в нашому місті, вболіває за підтримання правопорядку на високому рівні. Крім цього, ним значна увага приділяється забезпеченню належних умов праці особовому складу. Було повністю зроблено ремонт приміщень та введено в експлуатацію новий ІТТ. Постійно робота міліції висвітлювалась в засобах масової інформації. Це все в комплексі підняло довіру населення до міліції.

          За період служби неодноразово заохочувався Президентом України, керівництвом МВС, ГУМВС України в Харківській області, керівництвом органів державної влади, місцевого самоврядування та громадських організацій. Двічі обирався депутатом Лозівської міської Ради за можаритарними округами. Це відображає повагу та довіру мешканців міста до Пономаря М. Г.

          У травні 2010 року було проведено позапланову комплексну перевірку відділу. На нашу думку,  результати перевірки були відображені не об’єктивно. Міськвідділ працював стабільно, забезпечуючи правопорядок в місті та районі. Після цієї перевірки Вами полковника міліції Пономаря М. Г. було звільнено з посади.

          За 2010 – 2011 рік міськвідділ очолювали майор міліції Рибальченко В. М. та підполковник міліції Кобченко Ю. Д. В результаті їх невмілого керівництва на території оперативного обслуговування погіршилася криміногенна ситуація , значно виросла злочинність. Не підтримуючи стиль їхнього керівництва, багато працівників звільнились з органів внутрішніх справ та перевелись до інших міськвідділів.

          В  березні 2011 року Вами, товаришу Міністре, за рішенням Харківського адміністративного суду, полковника міліції Пономаря М. Г. поновлено в посаді начальника Лозівського МВ, за що ми Вам дуже вдячні. За нетривалий час покращилась внутрішньо колективна обстановка. З позитивного боку почалася висвітлюватись робота міліції в ЗМІ, зупинився потік кадрів.

          Як нам стало відомо, 16 червня Харківський апеляційний адміністративний суд, на нашу думку, прийняв незаконне рішення про скасування наказу про поновлення на посаді полковника міліції Пономаря М. Г.

          Особовий склад Лозівського міського відділу повністю підтримує Пономаря М. Г. як вмілого організатора та вправного керівника і готовий під його керівництвом і надалі якісно і добросовісно виконувати свої професійні обов’язки.

          Просимо Вас, товаришу Міністре, врахувати нашу думку і об’єктивно розібратися в цій непростій ситуації та залишити на посаді начальника Лозівського міського  відділу Пономаря М. Г.

 

З повагою до Вас:

 

Підписи 106 працівників Лозівського МВ ГУМВС України в Харківській області

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.