Віктор Янукович: Повна заборона реклами сигарет дозволить зберегти майбутнє наших дітей

01 липня 2011, 14:29
Власник сторінки
Громадський діяч
0
726

Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Віктор Янукович виступає за заборону реклами тютюнових виробів. «Повна заборона реклами сигарет дозволить зберегти майбутнє наших дітей», - заявив він.


Віктор Янукович вважає, що заборона розміщувати рекламу тютюнових виробів  в Україні допоможе зменшити кількість курців, особливо серед підлітків, які починають палити у дуже ранньому віці.

«Особисто я підтримую законодавчу ініціативу народних депутатів, спрямовану на прийняття повної заборони реклами сигарет. Оскільки після того, як у 2010 році зникла реклама з бігбордів, тютюнові транснаціональні корпорації відразу зайняли ніші, які дозволяють їм продовжувати пропагувати свій продукт, особливо витончено це робиться в супермаркетах та у кіосках, де на рівні дитячих очей розташовані рекламні сигаретні стенди. Як народний депутат і батько вважаю, що повна заборона реклами, спонсорства та стимулювання продажів тютюнових виробів потрібна в першу чергу для того, щоб захистити наших дітей від негативного впливу з боку тютюнової індустрії», - зазначив він.

Також Віктор Янукович наголосив на тому, що заборона реклами тютюнових виробів довела свою ефективність в інших країнах. Саме тому, для нашої держави цей шлях є особливо важливим - надто в умовах виходу з демографічної кризи. «Однією з причин смертності в Україні є надмірне споживання алкоголю та тютюнокуріння», - зауважив парламентарій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.