Безпека клієнтів банків

07 липня 2011, 14:19
Власник сторінки
Видавництво
0
694

Служба безпеки банку ринкових технологій

За останній час в Україні почастішали пограбування банківських установ, та напади на клієнтів банків. На жаль, статистика показую, що більшість злочинів не розкривається. Тенденція щодо зацікавленості серед злочинних угруповань  банківськими установами набула розмаху, тому  топ-менеджери банків стають не на жарт стурбованими. До причин, які призвели до почастішання нападів можна віднести і посилення кримінальної  обстановки в країні, і брак професійних кадрів в правоохоронних органах.

Зразковий вихід із непростої ситуації продемонстрував столичний Банк Ринкових Технологій. При проведенні планових робіт з профілактики запобігання правопорушень, служба безпеки банку отримала інформацію про групу підозрілих осіб, яка може бути причетна до раніше скоєних злочинів і на даний момент планували незаконні дії по відношенню до банку. Керівництво банку передала інформацію по цим особам співробітникам Управління Карного Розшуку. В наслідок чого, при проведенні заходів по перевірці даної інформації, оперативникам Карного Розшуку у подільскому районі 21 червня 2011 року була затримана група осіб. Було з'ясовано, що ці особи мають безпосереднє відношення до кримінальної діяльності. Декілька членів групи затримувались правоохоронниками раніше за крадіжки та розбій, а також двоє членів групи затримувались за підозрою у скоєнні розбою. На даний момент затримані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів у м. Києві и київській області.

Співробітники Карного Розшуку зазначають, що саме співробітництво з боку  банку з правоохоронцями, а також,  піклування про безпеку клієнтів і за межами банку, стало запорукою успіху у запобіганні  цілого ряду злочинів як по відношенню до банку, так і до його клієнтів. Оперативники на прикладі Банку ринкових Відносин закликають керівництво та служби безпеки банків до співробітництва та спільної роботи по профілактиці запобігання правопорушень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.