Фальсифікацію місцевих виборів ДОВЕДЕНО!!!

12 липня 2011, 11:14
Власник сторінки
Політик
0
858

Прес-служба Київської обласної організації ВО «Батьківщина»

Нерядова подія трапилася в місті Василькові, що на Київщині. Справжній геройський вчинок зробив місцевий міжрайонний прокурор Потоцький Д.Г. Не злякавшись  помсти антинародного режиму Януковича, Дмитро Георгійович порушив кримінальну справу по факту підробки виборчих бюлетенів, вчинених дільничними виборчими комісіями і Васильківською міською виборчою комісією на виборах Васильківського міського голови і Васильківської міської ради 31 жовтня 2011 року. В результаті таких злочинних дій фальсифікаторів на виборах у Василькові перемогла Партія Регіонів та її ставленик С.Г. Іващенко, який має найнижчий рівень підтримки серед мешканців цього міста.

Як відомо на виборах міської ради та міського голови у місті Василькові Київської області відбулося повне викривлення волевиявлення виборців. До участі у виборах не була допущена жодна опозиційна до антинародного режиму Януковича політична партія. В першу чергу фальсифікація виборчих документів у Василькові була направлена проти політичної партії ВО «Батьківщина».  Фальсифікатори не допустили до участі у виборах в місті Василькові не тільки саму «Батьківщину», а й жодного члена партії чи її симпатика. Фальсифікація виборів у Василькові проходила з благословення та під особистим керівництвом ставлеників Партії регіонів голови Київської обласної державної адміністрації А.Й. Присяжнюка та секретаря Центральної виборчої комісії Тетяни Лукаш. Голова Васильківської міської виборчої комісії Крикунов О.В. отримував вказівки по фальсифікації виборів безпосередньо від цих осіб.

Завдяки порушенню кримінальної справи по підробці виборчих бюлетенів, у Василькові доведено факт фальсифікації місцевих виборів 31 жовтня 2010 року в усій країні. Саме завдяки таким же технологіям фальсифікацій в місті Харкові замість законно обраного міського голови, члена ВО «Батьківщина» Арсена Авакова призначено міським головою ставленика Партії регіонів Геннадія Кернеса. Але, нажаль, в Харкові немає такого чесного та принципового прокурора як Потоцький Д.Г.

Геройський вчинок Васильківського міжрайонного прокурора Д.Г. Потоцького засвідчує, що ще не всі працівники прокуратури втратили честь і гідність, ставши знаряддям по боротьбі з опозицією в руках антинародного режиму Януковича. Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» висловлює всебічну підтримку діям Васильківського міжрайонного прокурора Д.Г. Потоцького направленим на утвердження законності в Україні, побудові справді правового суспільства.

Запевняємо громадськість, що після повалення антинародного режиму Януковича, завдяки таким прокурорам, як Дмитро Георгійович Потоцький, в Україні буде відновлена справедливість а крикунови, іващенки, присяжнюки, лукаші, азарови, януковичі… понесуть кримінальну відповідальність не тільки за фальсифікацію виборів, але й інші злочини, вчинені проти народу України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.